Training volgen?

Ons streven is het schildersvak naar een hoger niveau te tillen. Door een ijzersterk keurmerk én door het aanbieden van allerlei diensten en producten voor het schildersbedrijf in Nederland. Uiteraard horen trainingen hier ook bij. Momenteel hebben wij de trainingen zoals hieronder vermeld beschikbaar.

E-Learning

BHV-training

De 'e-learning BHV-light’ is een online les waarin alle belangrijke aspecten van de bedrijfshulpverlening wordt uitgelegd. De training bestaat uit 4 modules:

  • Brand
  • Reanimatie
  • Snijwonden & botbreuken
  • Ontruiming & communicatie

Deze onderdelen worden behandeld door middel teksten, afbeeldingen, films en tips. Na afloop van de theorie kun je de BHV-toets invullen. Deze wordt dan nagekeken door de BHV-trainer. Als je minimaal 10 van de 12 vragen goed hebt beantwoord krijg je het BHV-certificaat!

Kosten: €60,- per 2 jaar.

Opgeven voor training

Training - Mirror Finish

De gloednieuwe training 'Mirror Finish' is een rechtstreeks voortvloeisel uit de automotive-industrie waarin de ondergrond excentrisch roterend wordt gepolijst op basis van een nauwkeurig opgesteld schuurschema (schuurladder) vanaf P240 (!). Het gevolg is een extreem hoge glansgraad met veel meer Gloss Units (glanseenheden, GU) dan gebruikelijk. Met behulp van deze nieuwe techniek is er meetbaar een verlenging van de onderhoudsperiode mogelijk. Het is daarom een scholing voor het optimaliseren van (RGS-)onderhoud, naast scholing in de samenstelling van de huidige verven, time-management en hiervoor geschikt apparatuur.

Wist je bijvoorbeeld dat er in Nederland veel te grof geschuurd wordt? 

Hierdoor ontstaan er diepe schuurkrassen in de ondergrond. Deze worden niet gevuld met de huidige samengestelde verven waardoor de glansgraad veel lager is dan gewenst. Naar schatting werkt zo’n 90% van de schilders in Nederland op deze zeer gedateerde manier. 

Een voordeur met een glansgraad van 93 GU? Voor jou straks een eitje!


Specificaties:
Tijdsduur: één dagdeel
Kosten: €395,- excl. btw p.p.
Locatie: in-company of bij groothandel

Schrijf je in voor de training!

Onze partners