GRACO & De Betere Schilder bundelen krachten voor schilderend Nederland

Geplaatst op 21 april door Nick Polm.

April 2022, Bergschenhoek – Het toonaangevende en internationaal opererende Graco gaat een samenwerking aan met Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Doel van de samenwerking is het verhogen van de kennis en adoptie van spuitwerk bij schilders in Nederland.

Clemens van den Oord van Graco: “Bij een verfklus willen professionals niet alleen een piekfijn resultaat neerzetten, maar dit ook zo efficiënt mogelijk doen. Schilders beseffen nog niet altijd goed welke voordelen het airless spuiten wel niet allemaal te bieden heeft. Airless-spuittoestellen bieden een gemakkelijke en economische manier om coatings aan te brengen, ongeacht de hoeveelheid aanwezige vaste stoffen. Airless spuiten is daarenboven tot vier keer sneller dan borstelen of rollen. De gelijkmatige verflaag op alle soorten oppervlakken resulteert in een hoogwaardige afwerking en airless-spuittoestellen kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan coatingmaterialen, inclusief binnen- en buitenklussen.  Het innovatieve proces voor het spuiten van verf is tegenwoordig populairder dan ooit dankzij de voortdurende technologische vooruitgang en de manier waarop de verschillende soorten airless spuitmethodes in de loop van de tijd zijn verbeterd op werklocaties over de hele wereld. Bovendien ontwikkelen de apparaten zich snel door, zo hebben wij nu ook een snoerloos spuitapparaat met een accu. Ideaal natuurlijk!
Als je niet op de hoogte bent van dit soort nieuws, loop je veel extra euro’s mis. Met De Betere Schilder kunnen we ervoor zorgen dat men altijd-up-to-date is, van A tot Z.”

Nieuw concept voor schilders op komst

Praktisch betekent de samenwerking het gezamenlijk organiseren van allerlei informatieve meetings, zoals trainingen, webinars en bijeenkomsten. Ook wordt er gezamenlijk gewerkt aan een nieuw concept voor schildersbedrijven. Wat dit precies inhoudt houden de partijen nog even geheim.

Nick Polm van De Betere Schilder: “Steeds meer schildersbedrijven zien het nut en de noodzaak van de verfspuit. Ook zijn de mogelijkheden tegenwoordig geweldig. Om hierop voort te borduren én de schilders continue te voorzien van ontwikkelingen en kennis hierover is deze samenwerking ontstaan. Wij zijn verheugd dat wij zo’n mooie partij als Graco kunnen binden aan onze lijst met partners voor de aangesloten schilders.”

Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht