Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Friesland

Schildersbedrijf in Friesland nodig?

Wilt u w woning in het mooie Friesland strak laten schilderen? Met een erkend schildersbedrijf uit Friesland bent u verzekerd van een topresultaat. Een nieuwe laag verf, aangebracht door een schildersbedrijf uit Friesland, perfect toch?

Of u nu in Sneek, Leeuwarden, Drachten of Heerenveen woont... een erkend schildersbedrijf uit Friesland komt graag bij u langs!

 • Laurens Schilderwerken en Verftechniek Gevestigd in Nijverdal Lees Meer
 • Schildersbedrijf A. Klugkist Gevestigd in Leeuwarden Lees Meer
 • Schildersbedrijf Hasenbos Gevestigd in Leeuwarden Lees Meer
 • Schilderwerken Knevelman Gevestigd in Itens Gemiddelde klantbeoordeling: 9 Lees Meer
 • Schildersbedrijf Zwierstra Gevestigd in Tzum Gemiddelde klantbeoordeling: 9,2 Lees Meer
 • Schildersbedrijf VDZ Gevestigd in Bolsward Lees Meer

Schilders Friesland

Is uw woning toe aan een nieuwe laag verf en zoekt u de beste schilder voor uw klus? Zoek, vergelijk en kies dan de beste schilders uit Friesland op betereschilder.nl. Bij ons kunt u kiezen uit de beste erkende schilders in Friesland die gegarandeerd uw klus kunnen klaren. Kwaliteit staat hierbij voorop en de erkende schilders uit Friesland kunnen het leveren.

Alleen de beste kwaliteit door schilders uit Friesland

Bij de Betere Schilder kunt u uitsluitend kiezen uit erkende schilders uit Friesland die aan diverse kwaliteitseisen voldoen. Al uw schilderwerk, binnen en buiten, kunt u laten uitvoeren door een van de erkende schilders. Vaak kunt u ook terecht voor houtrot of andere problemen waarvoor u een schilder in kunt zetten. Tevens kunt u de schilders inzetten tegen het voordelige 6% Btw-tarief. Laat u dan ook overtuigen door de klanttevredenheidscijfers en maak een afspraak met een van de schilders in Friesland!

Gemakkelijk schilders vergelijken

Bij de Betere Schilder zijn alle aangesloten schilders uit Friesland gemakkelijk te vergelijken. Zo kunt u altijd de beste schilder voor uw klus vinden. Tevens kunt u direct zien welke werkzaamheden de schilders uitvoeren en klanttevredenheidscijfers vinden. Zoek, vergelijk en kies dan ook uit een van de erkende schilders in Friesland.

Wanneer is het tijd voor een schilder?

Om uw woning in perfecte staat te houden is het zaak om eens in de zoveel tijd een schilder het schilderwerk op te laten knappen. Kies dan ook eens in de drie tot vier jaar een van de erkende schilders uit Friesland om uw buitenschilderwerk op te knappen. Hierbij kunt u denken aan gevels, kozijnen en deuren. Daarnaast is het zaak om een keer in de vijf tot zeven jaar het binnenwerk te herzien.

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

 • Getoetste schilders
 • Jarenlange garantie
 • Klachtenprocedure
 • Klanttevredenheid: 9,0
 • 6% BTW-tarief
 • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen