Jouw (en onze) partners

Fantastische deals voor schilders vanuit onze partners

Een erkend Betere Schilder behoort niet alleen tot een ijzersterk keurmerk, maar heeft ook enorm veel voordeel en exclusiviteit bij de vele partners van De Betere Schilder. Op deze pagina kun je bekijken wat de samenwerkingen voor jou als schildersbedrijf inhouden.

Repair Care
Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment hoogwaardige producten voor de professionele markt bieden zij ook gecertificeerde opleidingen in duurzaam houtrotherstel en -schade. 

20% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders kunnen voordelig trainingen volgen voor Niveau 1, 2 of 3. Werknemers kunnen de training volgen met 100% subsidie!

Bekijk de opleidingen
Spray Support
Spray Support

Spray Support ondersteunt de verf-, pleister- en overige coatingsspuiter met servicecontracten, reparaties en diverse diepgaande trainingen.

50% korting op Graco-spuittips & €70 korting op een Service- en Ontzorgplan voor je spuitapparaat

Ook: bij aanschaf nieuwe machine gratis training op locatie van 2 uur. Ook voert Spray Support met De Betere Schilder trainingen uit t.b.v. de certificering voor verfspuiters.

Website van Spray Support
Woub
Woub

De Wet kwaliteitsborging is per 1-1-2024 in werking getreden en sindsdien heb jij als schilder ermee te maken. Woub zorgt ervoor dat je alle projectinformatie op één centrale plek in de cloud hebt. Per project voeg je chats, checklists, taken, notities, documenten en een planning toe. Je kunt vaste templates aanmaken voor de werkvoorbereiding en je exporteert met één klik een projectdossier waarmee je voldoet aan de Wet kwaliteitsborging.

€500,- korting op de implementatie-investering voor erkend Betere Schilders

Interesse? Neem contact op met De Betere Schilder!

Meer info over deze partner
Anker Stuy Coatings
Anker Stuy Coatings

Het in 1898 opgerichte Anker Stuy Coatings ontwikkelt en produceert jaarlijks voor meer dan drie miljoen liter verf voor de timmerindustrie, meubel- en interieurbouw, en vakschilders. Met oog voor duurzaamheid, innovatie en een hechte relatie met onze klanten.

20% korting op alle verf in de Anker Stuy Webshop & verf afhalen bij eigen grossier

Ook krijgen schilders diverse trainingsmogelijkheden en ondersteuning op locatie bij verfspuiten

Direct naar de webshop
GRACO
GRACO

Sinds 1926 staan innovatie, kwaliteit en A+ dienstverlening centraal bij Graco. De bekende fabrikant van hoogwaardige verfspuitapparaten opereert internationaal is volgens vele schilders dé 'place-to-go' voor schilders. Doel van de samenwerking is het verhogen van de kennis en adoptie van spuitwerk bij schilders in Nederland.

GRACO organiseert speciale dagen, trainingen, bijeenkomsten en webinars voor erkend Betere Schilders. Ook volgen er in de toekomst interessante ontwikkelingen..

Meer informatie
MijnWerkgever.nl
MijnWerkgever.nl

MijnWerkgever.nl neemt het regelen van personeelszaken en administratie graag voor je uit handen. Dit levert tijdwinst op, kostenkennis vooraf, een online personeelsdossier & urenregistratie via een app. 

50% korting bij de intake, vaste contactpersoon en volledig online overzicht

MijnWerkgever.nl kost je daarmee niets meer dan wanneer je alle administratie zelf zou doen, maar ontzorgd jou als echt ondernemer!
Geïnteresseerd? Neem contact op met De Betere Schilder!

Meer info over deze partner
Wienese Klimmaterialen
Wienese Klimmaterialen

Wienese ontwerpt, produceert en verkoopt aluminium ladders, trappen, rol- en vouwsteigers. Daarnaast beschikt Wienese over geschoolde onafhankelijke keurmeesters die jouw klimmateriaal (ongeacht het merk) komen keuren. 

Géén voorrijkosten en forse korting op het keuren, certificeren en repareren van alle merken draagbaar klimmateriaal. Voor 49,- p/uur! 

Periodiek keuren van klimmateriaal is wettelijk verplicht

Vraag direct een keuring of reparatie aan
BOELS Rental
BOELS Rental

Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken.

Tot 50% korting bij huur hoogwerkers, 37,5% korting op rolsteigers en 40% korting op BioBoxen! 

Overige kortingen varieren van 25% tot en met 40%, ook de transporttarieven zijn fors verlaagd.

Meer informatie
Ultimoo Incasso
Ultimoo Incasso

Incasso.nl is powered by Ultimoo incasso. Ultimoo hoort bij de absolute top van de Nederlandse incassobedrijven. 

Erkend Betere Schilders kunnen eenvoudig en gratis openstaande facturen uploaden en krijgen forse korting op overige incassodiensten.

Ook heb je een vaste contactpersoon en dus altijd kort en snel contact.

Dien je onbetaalde factuur in
Human Invest
Human Invest

Human-Invest is een organisatieadviesbureau, dat zich gespecialiseerd heeft in de onderwerpen arbeidsomstandigheden, verzuim en vitaliteit. Human Invest heeft een speciaal RI&E platform ontworpen voor het maken van een RI&E voor je schildersbedrijf. Ook kunnen zij de toetsing hiervan organiseren.

Gratis RI&E voor leden van De Betere Schilder. Niet-leden betalen slechts €390,- p/jr. 

Voorkom boetes oplopend tot wel €7.500,- euro en zorg voor een veilige werkomgeving met een wettelijk verplichte RI&E.

Meer informatie over de RI&E
Dreamwebs Webdesign
Dreamwebs Webdesign

Dreamwebs is specialist in de ontwikkeling van websites en webshops met gebruiksvriendelijkheid en persoonlijk contact als speerpunten. Inmiddels hebben al veel erkend Betere Schilders officiele en uitgebreide websites afgenomen bij Dreamwebs, met lovende reacties als gevolg.

Een complete website voor € 599,- voor erkend Betere Schilders

De websites zijn voorzien van je eigen bedrijfslogo, Google-optimalisatie, projectfoto's en offerte-pagina. Ook is de site uiteraard mobielvriendelijk. 
Bekijk een voorbeeld-website via de link hieronder en neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Bekijk de voorbeeld-website!
Flexschilder.nl
Flexschilder.nl

Flexschilder.nl is hét uitzendbureau voor de schilder en glaszetter. Zij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van vakmensen in de schildersbranche en hebben een landelijke dekking. Door een nieuwe manier van samenwerken met schildersbedrijven in de regio, kunnen we de juiste baan vinden voor iedere vakbekwame schilder.
 
Flexschilder.nl biedt ondersteuning en hulp bij arbeidsrecht, inhuur, personeel, cao-zaken en schijnzelfstandigheid (ook voor zzp'ers). 

Meer informatie
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen
Klantenvertellen
Klantenvertellen

Klantenvertellen is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in totaal circa 12.000 klanten en heeft een unieke samenwerking met Google, waardoor klantenreviews worden getoond in die zoekmachine.

Gratis klantreviews voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen daarnaast ook de beschikking over een banner voor plaatsing op hun website. Ook tellen de reviews mee in Google.

Bekijk al onze klantreviews
WRK Wear
WRK Wear

Dé webshop voor schilders werkkleding. Al ruim 30 jaar ervaring met de verkoop en bedrukking van diverse werkkleding. Met gerenommeerde merken als Workman®, Blåkläder en Lemon&Soda. Ook aparte bedrukking mogelijk.

Erkend Betere Schilders krijgen permanent 15% korting én een waardebon van 30 euro ter kennismaking. Kortingscodes zijn verstuurd of op te vragen.

Bekijk de webshop
MoveMove
MoveMove

Een landelijke tank- en laadpas die bij álle tankstations te gebruiken is. Hierdoor betaal je altijd de laagste bezineprijs, betaal je geen transactiekosten, voorkom je gedoe met bonnetjes én loop je nooit meer teruggave van btw mis!

Geen borg*, geen transactiekosten. Overal tanken en laden. Incl. OV, wassen en parkeren. Eerste 3 maanden gratis!

Vraag de pas aan!
Arbo Zeker Plan
Arbo Zeker Plan

Arbo Zeker Plan is een leverancier van een totaalpakket waarbij je volledig wordt ontzorgd van jouw verzuim. Door opleiding en jarenlange praktijkvervaring is verzuim bij Arbo Zeker Plan in goede handen. Voor verzuimbegeleiding en andere vragen kun je bij ons terecht.

Totaalpakket verzuim (incl. casemanagement én bedrijfsarts bij 2 jaar van arbeidsongeschiktheid)

Vanaf €11,63 p/mnd per werknemer voldoe je aan alle verplichtingen conform wetgeving

Meer informatie
Renewi
Renewi

Renewi verwerkt jaarlijks 14 miljoen ton afval, hiervan wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Met innovatie en gebruik van de nieuwste technologie zet Renewi afval weer om tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

Verfafval laten ophalen voor slechts € 0,76 euro p/kg

Hiernaast betaal je €69,- voorrijkosten in plaats van circa €100,-. Verfafval laten ophalen is simpel te regelen via deze website.

Verfafval regelen
Anza Pro
Anza Pro

Bij Anza Pro ontwerpen en ontwikkelen wij verfgereedschappen steeds met de meest veeleisende schilder in gedachte. Daarom geloven we sterk dat wij de geschikte partner in verfgereedschappen zijn voor de erkend Betere Schilder. 

Anza Pro geeft alle leden een waardevol en praktisch geschenk. Dit bevat onder meer schildergereedschap om zelf te testen.

 

Meer over de samenwerking
Schilder Zeker Plan
Schilder Zeker Plan

Deze verzekeraar en adviseur specifiek gericht op de schildersbranche heeft veel kennis van de schildersmarkt en bovendien werken wij hier al geruime tijd succesvol mee samen. 

Forse korting op vrijwel álle verzekeringen (& volledig zzp-pakket €55,-)

Collectieve verzekeringen, advies op maat en een eerlijk en vrijblijvend advies zijn via Schilder Zeker Plan mogelijk.

Meer info & vergelijking opvragen
Verf Advies Centrum
Verf Advies Centrum

Het Verf Advies Centrum is geen onbekende in de schilderswereld. Het bedrijf moet regelmatig in de rechtbank verschijnen voor een onafhankelijk oordeel over uitgevoerde werkzaamheden. De vaktechnische expertise is dan ook uitmuntend te noemen. 

Onafhankelijke inspectie & bindende rapportage voor erkend Betere Schilders

Een erkend Betere Schilder heeft de mogelijkheid een bindend en onafhankelijk onderzoek op te vragen bij het VAC tegen een aantrekkelijk tarief.

Inspectie aanvragen
Savantis Vakcentrum
Savantis Vakcentrum

Savantis Vakcentrum verbindt vakmanschap en onderwijs met elkaar. Zo realiseert men de instroom en inzetbaarheid van medewerkers en zorgen ze voor opleidingen die aansluiten bij de vraag van werkgevers.

Voordelige trainingen voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders kunnen voordelig diverse trainingen volgen. Ook werken wij samen aan de instroom van vakschilders en kijken we kritisch naar schildergerelateerde examens.

Bekijk onze trainingen
Ottilie Laan, De Bouwadvocaat
Ottilie Laan, De Bouwadvocaat

Ottilie Laan is gespecialiseerd in het civielrechtelijk bouw- en vastgoedrecht en sinds 2000 werkzaam als advocaat en bedrijfsjurist.

De Bouwadvocaat

Sterker staan in jouw vak?

Maak als erkend Betere Schilder gebruik van al deze mooie voordelen

En daarnaast ook een ijzersterk keurmerk, hulp en bescherming bij klachten en geschillen, allerlei kant-en-klare documenten, offerte-aanvragen en nog veel meer...

Onze partners