Jouw (en onze) partners

Fantastische deals voor schilders vanuit onze partners

Een erkend Betere Schilder behoort niet alleen tot een ijzersterk keurmerk, maar heeft ook enorm veel voordeel en exclusiviteit bij de vele partners van De Betere Schilder. Op deze pagina kun je bekijken wat de samenwerkingen voor jou als schildersbedrijf inhouden.

BOELS Rental

BOELS Rental

Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken.

30% korting bij huur schildermaterieel, 20% korting op overige huur-aanbod & lagere transportkosten

Meer informatie

Arbo Zeker Plan

Arbo Zeker Plan

Arbo Zeker Plan is een leverancier van een totaalpakket waarbij je volledig wordt ontzorgd van jouw verzuim. Door opleiding en jarenlange praktijkvervaring is verzuim bij Arbo Zeker Plan in goede handen. Voor verzuimbegeleiding en andere vragen kun je bij ons terecht.

Totaalpakket verzuim (incl. casemanagement én bedrijfsarts bij 2 jaar van arbeidsongeschiktheid)

Vanaf €11,63 p/mnd per werknemer voldoe je aan alle verplichtingen conform wetgeving

Meer informatie

Anza Pro

Anza Pro

Bij Anza Pro ontwerpen en ontwikkelen wij verfgereedschappen steeds met de meest veeleisende schilder in gedachte. Daarom geloven we sterk dat wij de geschikte partner in verfgereedschappen zijn voor de erkend Betere Schilder. 

Anza Pro geeft alle leden een waardevol en praktisch geschenk. Dit bevat onder meer schildergereedschap om zelf te testen.

 

Meer over de samenwerking

Schilder Zeker Plan

Schilder Zeker Plan

Deze verzekeraar en adviseur specifiek gericht op de schildersbranche heeft veel kennis van de schildersmarkt en bovendien werken wij hier al geruime tijd succesvol mee samen. 

Forse korting op vrijwel álle verzekeringen (& volledig zzp-pakket €55,-)

Collectieve verzekeringen, advies op maat en een eerlijk en vrijblijvend advies zijn via Schilder Zeker Plan mogelijk.

Meer info & vergelijking opvragen

Human Invest

Human Invest

Human-Invest is een organisatieadviesbureau, dat zich gespecialiseerd heeft in de onderwerpen arbeidsomstandigheden, verzuim en vitaliteit. Human Invest heeft een speciaal RI&E platform ontworpen voor het maken van een RI&E voor je schildersbedrijf. Ook kunnen zij de toetsing hiervan organiseren.

Gratis RI&E voor leden van De Betere Schilder. Niet-leden betalen slechts €349,- p/jr. 

Voorkom boetes oplopend tot wel €7.500,- euro en zorg voor een veilige werkomgeving met een wettelijk verplichte RI&E.

Meer informatie over de RI&E

Copperant

Copperant

Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor duurzaam vakmanschap. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum, Minérale en Altra een compleet pakket op basis van natuurlijke grondstoffen voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

Delen van verftechnische kennis en gratis Copperant-verf ter kennismaking

Dit doen we door middel van offertes voor duurzaam schilderwerk, trainingsdagen én kennisartikelen voor erkend Betere Schilders.

Copperant

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen

Renewi

Renewi

Renewi verwerkt jaarlijks 14 miljoen ton afval, hiervan wordt 89% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Met innovatie en gebruik van de nieuwste technologie zet Renewi afval weer om tot bruikbare materialen, zoals gerecycled papier, metaal, kunststof, glas, hout, bouwstoffen, compost en energie.

Verfafval laten ophalen voor slechts € 0,68 euro p/kg

Hiernaast betaal je €60,- voorrijkosten in plaats van €80,-. Verfafval laten ophalen is simpel te regelen via deze website.

Verfafval regelen

Verf Advies Centrum

Verf Advies Centrum

Het Verf Advies Centrum is geen onbekende in de schilderswereld. Het bedrijf moet regelmatig in de rechtbank verschijnen voor een onafhankelijk oordeel over uitgevoerde werkzaamheden. De vaktechnische expertise is dan ook uitmuntend te noemen. 

Onafhankelijke inspectie & bindende rapportage voor erkend Betere Schilders

Een erkend Betere Schilder heeft de mogelijkheid een bindend en onafhankelijk onderzoek op te vragen bij het VAC tegen een aantrekkelijk tarief.

Inspectie aanvragen

Savantis Vakcentrum

Savantis Vakcentrum

Savantis Vakcentrum verbindt vakmanschap en onderwijs met elkaar. Zo realiseert men de instroom en inzetbaarheid van medewerkers en zorgen ze voor opleidingen die aansluiten bij de vraag van werkgevers.

Voordelige trainingen voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders kunnen voordelig diverse trainingen volgen. Ook werken wij samen aan de instroom van vakschilders en kijken we kritisch naar schildergerelateerde examens.

Bekijk onze trainingen

ARAG Legal Services

ARAG Legal Services

De kwaliteit van zaakbehandeling staat bij ARAG Legal Services voorop! Duidelijke afspraken en een zo breed mogelijke dienstverlening zijn daarbij onmisbaar. 

Erkend Betere Schilders kunnen eenvoudig openstaande facturen uploaden en laten incasseren op basis van no cure no pay.

Ook kan men kosteloos gebruik maken van eerstelijns juridisch advies, er staat altijd een jurist klaar!

Dien je onbetaalde factuur in

Klantenvertellen

Klantenvertellen

Klantenvertellen is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in totaal circa 12.000 klanten en heeft een unieke samenwerking met Google, waardoor klantenreviews worden getoond in die zoekmachine.

Gratis klantreviews voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen daarnaast ook de beschikking over een banner voor plaatsing op hun website. Ook tellen de reviews mee in Google.

Bekijk al onze klantreviews

Repair Care

Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment hoogwaardige producten voor de professionele markt bieden zij ook gecertificeerde opleidingen in duurzaam houtrotherstel en -schade. 

20% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders kunnen voordelig trainingen volgen voor Niveau 1, 2 of 3.

Bekijk de opleidingen

Gilde software

Gilde software

Met het Gilde-systeem van Gilde Software kun je snel en eenvoudig kleine maar ook de grootste werken calculeren en offreren. Opdracht binnen én uitgevoerd? Met één druk op de knop heb je direct de factuur. 

Service overeenkomst half jaar gratis en €100,- korting voor erkend Betere Schilders

Lees meer op de site van Gilde Software

Dreamwebs Webdesign

Dreamwebs Webdesign

Dreamwebs is specialist in de ontwikkeling van websites en webshops met gebruiksvriendelijkheid en persoonlijk contact als speerpunten. Inmiddels hebben al veel erkend Betere Schilders officiele en uitgebreide websites afgenomen bij Dreamwebs, met lovende reacties als gevolg.

Een complete website voor € 399,- voor erkend Betere Schilders

De websites zijn voorzien van je eigen bedrijfslogo, Google-optimalisatie, projectfoto's en offerte-pagina. Ook is de site uiteraard mobielvriendelijk. 
Bekijk een voorbeeld-website via de link hieronder en neem contact met ons op als je meer wilt weten.

Bekijk de voorbeeld-website!

Sterker staan in jouw vak?

Maak als erkend Betere Schilder gebruik van al deze mooie voordelen

En daarnaast ook een ijzersterk keurmerk, hulp en bescherming bij klachten en geschillen, allerlei kant-en-klare documenten, offerte-aanvragen en nog veel meer...

Onze partners