Incassoservice

Betalingstermijn verstreken?

Als erkend Betere Schilder kun je nu eenvoudig jouw factuur uploaden en laten incasseren.

Incassozaken kun je uitbesteden aan onze partner ARAG. De specialisten van ARAG pakken jouw incasso binnen 24 uur op. Eenvoudig, snel en effectief. Kan ARAG het factuurbedrag niet innen? Dan hoeft je niets te betalen voor het herinneren en aanmanen. 

Voordelen van incassoservice van ARAG

  • Snelle incasso met respect voor uw klanten
  • Een ervaren partner voor het buitengerechtelijke incassotraject
  • No cure no pay voor buitengerechtelijk incassotraject

Dien jouw incasso in

Via onderstaand formulier kun je in drie stappen gemakkelijk een incassovordering indienen bij ARAG. De status van ingediende incassovorderingen kun je vervolgens online volgen. 

De gemaakte incassokosten verhaalt ARAG op de debiteur. Deze kosten worden berekend aan de hand van de wettelijke staffel incassokosten. Wanneer de debiteur deze betaalt, heb je geen kosten. Je hebt ook geen kosten als de debiteur in zijn geheel niet betaald. Betaalt de debiteur de vordering en weigert jouw debiteur de incassokosten te voldoen, dan brengt ARAG de incassokosten bij jou in rekening.

Meer informatie

Is het buitengerechtelijke incassotraject altijd gratis?

Door de No Cure No Pay basis kun je er zeker van zijn dat ARAG er alles aan doet om een dubieuze debiteur op snelle en efficiënte werkwijze tot betaling over te laten gaan. Als ARAG jouw opdracht zonder resultaat afrond, ben je ARAG niets verschuldigd. Je loopt dus geen risico!

Wat houdt buitengerechtelijk incasseren precies in?

De gratis werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • telefonisch en schriftelijk aanmanen;
  • dossiervorming;
  • juridisch weerleggen van het eventuele verweer;
  • indien nodig, het eventueel afspreken en uitvoeren van een betalingsregeling.

Je hebt daarbij 24 uur per dag online inzage in jouw dossiers. Hiermee ben je steeds op de hoogte van de stand van zaken. Door de “No cure, No Pay” werkwijze is het ook rendabel om ook kleine vorderingen aan ARAG uit te besteden.

Onze partners