Schilder uit Drenthe nodig?

Een erkend schildersbedrijf in Drenthe is makkelijk gevonden!

U bent woonachtig in de regio Drenthe, hebt u een schilder gezocht in Drenthe, maar alsnog geen erkend en betrouwbaar schildersbedrijf gevonden? Met ruim vijfhonderd aangesloten vakschilders hoeft u niet langer te zoeken voor een schilder in Drenthe. Met een erkend Betere schilder maakt u daarnaast altijd de juiste keuze.  

De schildersbedrijven in Drenthe – Klanttevredenheid staat voorop!

De Betere Schilder maakt al sinds 2005 gebruik van klanttevredenheidonderzoeken. Door de jaren heen zijn er al ruim 4.500 klantbeoordelingen ingestuurd. Erkend Betere Schilders gebruikt onafhankelijke klantreviews om de tevredenheid van de klanten te meten en te groeien als schildersbedrijf in Drenthe. De inmiddels 5000 afgenomen tevredenheidsonderzoeken onder de klanten van erkend Betere Schilders geven een gemiddelde aan van 8,9. Liefs 98% van de klanten beveelt dan ook de huidige erkend Betere Schilder aan. Cijfers waar wij uiteraard trots op zijn en u de zekerheid geven van een topresultaat wanneer u in zee gaat met een erkend Betere Schilder.

Schildersbedrijf in Drenthe nodig?

Benader vroegtijdig een schilder in Drenthe voor uw schilderwerk

Buitenschilderwerk dient eens met drie tot vier jaar bijgewerkt te worden, afhankelijk van uw woonsituatie in Drenthe. Denkt u hierbij aan de kozijnen, gevels en deuren. Het binnenschilderwerk dus uw muren en deuren bijvoorbeeld, moet u eens in de vijf tot zeven jaar voorzien worden van een nieuwe lik verf. Vraag uw schilder naar de mogelijkheden en de manier waarop u zo duurzaam mogelijk kunt wonen. De aangesloten schilders in Drenthe helpen u hier uiteraard graag bij.

Schildersbedrijf in Drenthe vergelijken?

Met een erkend Betere Schilder hebt u de zekerheid van een juiste keuze. Toch hebben we voor uw gemak de diverse schilders uit de omgeving van Drenthe op een rij gezet. U kunt de schilder dan makkelijk met elkaar vergelijken op basis van criteria als gemiddelde klantbeoordeling, de uit te voeren werkzaamheden of op basis van locatie.

Hebt u niet naar een schilder in Drenthe gezocht, maar zoekt u een schilder in de regio Zwolle, Groningen of Apeldoorn?

Zoek een schildersbedrijf in Drenthe!