Partnership met Anza Pro in teken van VAKTROTS

Geplaatst op 9 oktober door Nick Polm.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is blij met de langdurige samenwerking met Anza Pro, de bekende fabrikant van professioneel gereedschap. Het startschot van de samenwerking wordt vanaf november omlijst door een schitterende campagne van Anza Pro, waarin zij de professionele schilders in Nederland hartgrondig bedanken voor hun inzet. Iets dat De Betere Schilder alleen maar kan toejuichen en beamen.

ANZA PRO: “WE KNOW WHAT IT TAKES”

Een adembenemende film zal centraal staan in een aankomende campagne waarin Anza Pro laat zien te begrijpen wat schilders elke dag weer moeten ondernemen om tot de mooiste resultaten te komen. Thomas Sutton van Anza Pro: “Onze samenwerking met De Betere schilder is iets waar we erg naar uitkijken. Wij zijn erg blij een partner te hebben gevonden die dezelfde passie deelt voor het aanmoedigen en het ondersteunen van de schilder. Bij Anza Pro ontwerpen en ontwikkelen wij verfgereedschappen steeds met de meest veeleisende schilder in gedachte. Daarom geloven we sterk dat wij de geschikte partner in verfgereedschappen zijn voor deze samenwerking met De Betere Schilder. Wij hebben boeiende ideeën om dankzij onze samenwerking de professionele schilder te ondersteunen en kunnen niet wachten om aan de slag te gaan!”

Bekijk alle partners met voordeel voor de erkend Betere Schilder

De Betere Schilder: “TROTS OP ONS VAK”

Nick Polm: “Wij zijn opgetogen te kunnen samenwerken met het kwaliteitsmerk Anza Pro. Net als wij, zijn zij enorm trots op de hardwerkende, professionele schilders van Nederland. Veel mensen gaan eraan voorbij dat het écht zwaar werk is, zowel qua planning als fysiek, maar Anza Pro begrijpt dat en streeft ernaar dat schilders makkelijk en effectief met hun producten kunnen werken.

Ook Anza sponsort de Nationale SchildersVakprijs; ze staan voor kwaliteit en past daardoor perfect bij De Betere Schilder.”

Samenwerking op veel vlakken

Met een uitgebreide reportage in de aanstaande editie van het digitale magazine ONS VAK (editie 5) gaat De Betere Schilder verder in op de samenwerking en de campagne van Anza Pro. Er staan de komende maanden dan ook veel mooie acties op de rol voor de schilder. Meer informatie over deze gezamenlijke acties volgt binnenkort via de nieuwsbrief en via de Facebook-pagina van Anza Pro.

Bekijk deze en meer partners
Meer nieuws
easyqlimitededitionmodelleermessenset.png
Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie ...

Lees dit bericht
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht