Zoek
een vakschilder

Vakkundige en getoetste schilders in uw regio

Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U hebt namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf.

Verzeker jezelf
van vakwerk

Als kwaliteitsorganisatie staan wij voor de kwaliteit van de aangesloten schilders. Een perfect verzorgde en stralende woning of bedrijfspand is dan ook het gezamenlijke doel van alle aangesloten schilders.
Zoek naar een erkend betere schilder

goed uit de verf met een erkend betere schilder

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u hebt met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een erkend Betere Schilder. Wilt u ook de zekerheid van kwaliteit, service en garantie?

kwaliteit Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Kwalitatief schilderwerk is een vereiste voor een erkend Betere Schilder. U kiest voor zekerheid en kan een sublieme afwerking verwachten.

bekijk onze kwaliteit
service Welke service kan ik verwachten?

Komt u ergens niet helemaal uit met de schilder of wilt u ons om advies vragen? Wij denken altijd met u mee en verzekeren u van een uitstekende service.

bekijk onze service
garantie Welke garantie kan ik verwachten?

Uw erkend Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! U ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk. Lees er alles over.

bekijk onze garantie-termijnen

een erkend betere schilder voor iedereen

Zoveel mensen, zoveel wensen. Bent u eigenaar van een mooi bedrijfspand of beheert u een vereniging van eigenaren? Voor alle soorten klussen kunt u terecht op onze website. U kunt zelfs de hiervoor bestemde schildersbedrijven selecteren.

particulieren Uw woning op laten frissen?

Particulier schilderwerk zijn vaak de krenten in de pap voor een schilder. Authentiek schilderwerk, vakkundig met de hand gedaan. Een erkend Betere Schilder is daar trots op en gaat dan ook voor het beste resultaat.

Kies een vakman voor uw woning
vve Opknapbeurt voor uw complex?

Schilderwerk voor een Vereniging van Eigenaren is specifiek werk en is niet voor iedereen even gemakkelijk uit te voeren. Toch wilt u het beste eindresultaat. Kies dan een erkend Betere Schilder!

Erkend Betere Schilders voor uw VvE
bedrijven Uw pand een frisse look geven?

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw onderneming. Een fris pand met een hoogwaardige uitstraling is erg belangrijk. Met een erkend Betere Schilder bent u verzekerd van duurzaam schilderwerk.

Erkende schilders voor uw pand

kies voor zekerheid en kwaliteit

Kies voor een échte vakman die lid is van de Betere Schilder

Bij het zoeken naar een schilder kiest u natuurlijk een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Daarbij zijn onze erkende schilders gedreven en ervaren. Bij ons maakt u altijd de juiste keuze voor uw schilderwerk!