Zoek
een vakschilder

Vakkundige en getoetste schilders in uw regio

Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U hebt namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf.

Bereken uw schilderwerk

Eenvoudig en snel
Zoekt u een betrouwbare en gediplomeerde schilder? Met onze Betere Schilderservice berekent u binnen enkele minuten de kosten voor het schilderwerk. Na de vrijblijvende offerte kunt u er ook gemakkelijk voor kiezen het werk uit te laten voeren door één van de 650 getoetste en erkende schildersbedrijven.
Bereken uw schilderwerk

goed uit de verf met een erkend betere schilder

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u hebt met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een erkend Betere Schilder. Wilt u ook de zekerheid van kwaliteit, service en garantie?

kwaliteit Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Kwalitatief schilderwerk is een vereiste voor een erkend Betere Schilder. U kiest voor zekerheid en kan een sublieme afwerking verwachten.

bekijk onze kwaliteit
service Welke service kan ik verwachten?

Komt u ergens niet helemaal uit met de schilder of wilt u ons om advies vragen? Wij denken altijd met u mee en verzekeren u van een uitstekende service.

bekijk onze service
garantie Welke garantie kan ik verwachten?

Uw erkend Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! U ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk. Lees er alles over.

bekijk onze garantie-termijnen

een erkend betere schilder voor elke klus

Kunt uw woning een likje verf gebruiken? Voor zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk bent u bij ons op het juiste adres. Via onderstaande knoppen kunt u gemakkelijk een offerte maken voor het laten schilderen van de binnenkant of buitenkant van uw woning. Geheel vrijblijvend!

binnenschilder Bereken de kosten!

Zoekt u een schilder voor het uitvoeren of opknappen van het binnenschilderwerk van uw woning? Via deze tool berekent u eenvoudig de kosten van deze klus.

Bereken binnenwerk
buitenschilder Bereken de kosten!

Schilderwerk aan de buitenzijdes van uw woning vergen veel tijd en werk. Via deze tool berekent u gemakkelijk de kosten voor het uitbesteden van deze lastige klus. U krijgt een vlijblijvende offerte en kunt deze meteen uitbesteden bij een erkend en gediplomeerd schilder, makkelijk toch?

Bereken het buitenwerk

kies voor zekerheid en kwaliteit

Kies voor een échte vakman die lid is van de Betere Schilder

Bij het zoeken naar een schilder kiest u natuurlijk een vakman met hart voor uw huis. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Daarbij zijn onze erkende schilders gedreven en ervaren. Bij ons maakt u altijd de juiste keuze voor uw schilderwerk!