garantie

Officieel garantiecertificaat voor jarenlange garantie

Als erkend kwaliteitsbedrijf werkt uw erkend Betere Schilder met strenge garantiebepalingen en een officieel garantiecertificaat. Dit certificaat ontvangt u bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit. Alle erkend Betere Schilders werken met gedeponeerde leveringsvoorwaarden en geven u de mogelijkheid een beoordeling achter te laten.

Uw erkend Betere Schilder staat borg voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! U ontvangt een ruime garantie op binnen- en buitenschilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis of bedrijfspand...

En dat geeft een heel veilig gevoel..!

Hoelang geldt de garantie?

De garantie is beperkt tot ten hoogste het bedrag van de som (excl. BTW), waar voor het werk c.q. delen van het werk is/zijn aangenomen, danwel is/zijn verricht. De hoogte van het bedrag van de garantie zal volgens onderstaand schema worden bepaald op basis van de oorspronkelijke aanneemsom respectievelijk prijs van de verrichte werkzaamheden (excl. BTW), voor het geheel of delen daarvan:

Termijn 2 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 50%
Termijn 3 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 65%, 3e jaar 35%
Termijn 4 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 75%, 3e jaar 50%, 4e jaar 25%
Termijn 5 jaar: 1e jaar 100%, 2e jaar 80%, 3e jaar 60%, 4e jaar 40%, 5e jaar 20%

Let op: De garantiebepalingen zijn sterk afhankelijk van de geleverde schildersbeurt en datgene dat hiervoor is afgesproken. Raadpleeg uw schilder en de algemene voorwaarden voor meer informatie.

Algemene consumentenvoorwaarden

KAN UW SCHILDERWERK
WEL EEN OPKNAPBEURT
GEBRUIKEN?

Schakel dan een erkend Betere Schilder in!

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u hebt met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een erkend Betere Schilder.