De Betere Schilder en Boels Rental verlengen samenwerking

Geplaatst op 14 september door BOELS Rental.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en Boels Rental hebben de samenwerking vernieuwd en verbeterd. Hierdoor blijven alle erkend Betere Schilders verzekerd van forse kortingen bij Boels Rental.

Boels is bekend met de specifieke materieelvraagstukken die van toepassing zijn in de schilders branche en met ruim 100 vestigingen, zit er altijd een vestiging in de buurt.

Geen materieel in eigen beheer of grijpt u wel eens mis, Boels biedt de flexibiliteit om materieel te gebruiken, waar en wanneer u het nodig heeft, zodat u zich volledig kunt richten op uw werkzaamheden.

partnership boels

Landelijke dekking

Nick Polm van De Betere Schilder verklaart: “We vonden het erg belangrijk een partner te hebben die de verhuur van materieel kan verzorgen voor onze leden met daarbij een goede landelijke dekking. Boels is een echte verhuurprofessional en past daarom erg goed bij ons keurmerk.”

Aangesloten schilders krijgen o.a. per direct 30% korting op de huur van rolsteigers, hoogwerkers, mobiele toiletten en schilder-gerelateerd materieel. Ook zijn er speciale transporttarieven afgesproken.

Regel je korting meteen!

Rob Derkx, Key accountmanager van Boels is blij met samenwerking: “De juiste machines en materialen helpen bij het bereiken van een strak eindresultaat. Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke inhuurbehoefte.

Naast aantrekkelijke kortingen, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning en advies bij diverse materieelvraagstukken. Ook kunnen zij bij Boels terecht voor de training ‘Veilig werken met de hoogwerker’. Zo kom je als schilder nooit voor verrassingen te staan.

De Betere Schilder heeft nu meer dan 15 partners waarbij aangesloten schildersbedrijven voordeel krijgen in de vorm van kortingen, extra service of unieke mogelijkheden. De Betere Schilder wil de totale sector versterken, onder andere met aandacht voor écht vakmanschap, het stimuleren van technisch onderwijs, het geven van actuele informatie en kortingen en door een sterke vuist te maken tegen beunhazen in de branche.

Meer partners

Geschreven door

BOELS Rental

BOELS Rental

Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken.

30% korting bij huur schildermaterieel, 20% korting op overige huur-aanbod & lagere transportkosten

Meer informatie

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

thumbs down g533deed5c 1280

Cao-partijen: premieheffing UTA blijft

Als reactie op de door ons verstuurde brandbrief om per direct de w...

Lees dit bericht
pexels polina tankilevitch 6927336

Werkgeverspremie fors omhoog, naar 3,42%

In de nieuwe schilders cao (SAVG) zijn enkele regelingen opgenomen ...

Lees dit bericht
copperant lakverf c2c bronzebig

Cradle to cradle certificering voor Copperant

De Copperant Pura Lakverf hoogglans, zijdeglans en mat hebben een C...

Lees dit bericht