Per direct 30% korting bij BOELS

Geplaatst op 26 januari door BOELS Rental.

’s Lands bekendste materieelverhuurder gaat een innige samenwerking aan met Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Hierdoor krijgen alle erkend Betere Schilders onder meer korting bij Boels Rental.

Landelijke dekking

Nick Polm van De Betere Schilder verklaart: “We vonden het erg belangrijk een partner te hebben die de verhuur van materieel kan verzorgen (voor onze leden) met daarbij een goede landelijke dekking. Boels is een echte verhuurprofessional en past daarom erg goed bij ons keurmerk.”

Aangesloten schilders krijgen per direct 30% korting op de huur van schilder-gerelateerd materieel. Denk aan hoogwerkers, steigers en bijvoorbeeld mobiele toiletten. Op de rest van het huur-aanbod krijgt men 20% korting. Ook worden er lagere transportkosten berekend.

Steiger tot mobiel toilet

Roger Konings van Boels is blij met samenwerking: “De juiste machines en materialen helpen bij het bereiken van een strak eindresultaat. Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, bieden we de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken. Zo kom je als schilder nooit voor verrassingen te staan. Ook kunnen zij bij Boels terecht voor de training ‘Veilig werken met de hoogwerker’.

De Betere Schilder heeft nu meer dan 15 partners waarbij aangesloten schildersbedrijven voordeel krijgen in de vorm van kortingen, extra service of unieke mogelijkheden. De Betere Schilder wil de totale sector versterken, onder andere met aandacht voor écht vakmanschap, het stimuleren van technisch onderwijs, het geven van actuele informatie en kortingen en door een sterke vuist te maken tegen beunhazen in de branche.

Meer partners

Geschreven door

BOELS Rental

BOELS Rental

Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken.

30% korting bij huur schildermaterieel, 20% korting op overige huur-aanbod & lagere transportkosten

Meer informatie

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

ONS VAK editie 5: BBQ pakken? Stickers plakken!

In deze editie van het digitale magazine ONS VAK, dat wij voor schi...

Lees dit bericht

Meesterschilder & Restaurateur Koen Dijkstra wint Klanttevredenheid Award 2020

In de jaarlijkse klanttevredenheid-wedstrijd onder alle erkend Bete...

Lees dit bericht

De Betere Schilder verwelkomt Justin Terlouw als veelzijdige stagiair

Ondanks de roerige tijd waarin we leven, is Kwaliteitsorganisatie D...

Lees dit bericht