De Betere Schilder en Boels Rental verlengen samenwerking

Geplaatst op 7 februari door BOELS Rental.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en Boels Rental hebben de samenwerking vernieuwd en verbeterd tot en met 2027. Het voordeel voor schilders wordt nu zelfs nóg groter. Leden van De Betere Schilder krijgen nu tot liefst 50% korting op de huur van materieel! Ook zijn de transporttarieven en condities verbeterd.

Nick Polm van De Betere Schilder verklaart: “We vonden het erg belangrijk een partner te hebben die de verhuur van materieel kan verzorgen voor onze leden met daarbij een goede landelijke dekking. Boels is een echte verhuurprofessional en past daarom erg goed bij ons keurmerk.”
Aangesloten schilders krijgen o.a. per direct 37,50 % korting op de huur van rolsteigers, 40% korting op de huur van bio-boxen, tot maximaal 50% korting op de huur van hoogwerkers. Ook zijn er speciale transporttarieven afgesproken.

Landelijke dekking

Rob Derkx, Key accountmanager van Boels Rental is blij met samenwerking: “De juiste machines en materialen helpen bij het bereiken van een strak eindresultaat. Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke inhuurbehoefte.
Naast aantrekkelijke kortingen, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning en advies bij diverse materieelvraagstukken." Leden van De Betere Schilder maakt bij Boels Rental gebruik van een breed en diep assortiment aan moderne en duurzame machines en gereedschappen van topkwaliteit. Of het nu gaat om handgereedschappen, hoogwerkers, rolsteigers, schaftwagens of bio-boxen Boels Rental heeft altijd een oplossing.

Regel je korting meteen!
hernieuwderaamovereenkomstdebetereschilderproductinformatiemitower.jpg

Product uitgelicht

1-Persoons Rolsteiger Mi Tower

Snelbouw rolsteiger die op- en afbouwbaar is door 1-persoon. Mi Tower wordt geleverd als compleet systeem in een transport trolley Gemakkelijk transporteerbaar in liften, door deurposten en gangpaden. Eenvoudig uit te breiden als trapsteiger voor het veilig uitvoeren van werkzaamheden in bijna elk trappenhuis.

  • Werklast maximaal 150 kg
  • Platform hoogte 4 meter
  • Werkhoogte 6 meter
  • 1 persoon op- en afbouw
  • Zowel binnen als buiten inzetbaar 
  • Te transporteren in een kleine bestelwagen / caddy
  • Ophangmechanisme voor het opbouwen van de steiger is in het platform verwerkt

De Betere Schilder heeft nu meer dan 20 partners waarbij aangesloten schildersbedrijven voordeel krijgen in de vorm van kortingen, extra service of unieke mogelijkheden. De Betere Schilder wil de totale sector versterken, onder andere met aandacht voor écht vakmanschap, het stimuleren van technisch onderwijs, het geven van actuele informatie en kortingen en door een sterke vuist te maken tegen beunhazen in de branche.

Meer partners
Geschreven door
BOELS Rental
BOELS Rental

Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken.

Tot 50% korting bij huur hoogwerkers, 37,5% korting op rolsteigers en 40% korting op BioBoxen! 

Overige kortingen varieren van 25% tot en met 40%, ook de transporttarieven zijn fors verlaagd.

Meer informatie
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht