De Betere Schilder en Boels Rental verlengen samenwerking

Geplaatst op 14 september door BOELS Rental.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en Boels Rental hebben de samenwerking vernieuwd en verbeterd. Hierdoor blijven alle erkend Betere Schilders verzekerd van forse kortingen bij Boels Rental.

Boels is bekend met de specifieke materieelvraagstukken die van toepassing zijn in de schilders branche en met ruim 100 vestigingen, zit er altijd een vestiging in de buurt.

Geen materieel in eigen beheer of grijpt u wel eens mis, Boels biedt de flexibiliteit om materieel te gebruiken, waar en wanneer u het nodig heeft, zodat u zich volledig kunt richten op uw werkzaamheden.

Landelijke dekking

Nick Polm van De Betere Schilder verklaart: “We vonden het erg belangrijk een partner te hebben die de verhuur van materieel kan verzorgen voor onze leden met daarbij een goede landelijke dekking. Boels is een echte verhuurprofessional en past daarom erg goed bij ons keurmerk.”

Aangesloten schilders krijgen o.a. per direct 30% korting op de huur van rolsteigers, hoogwerkers, mobiele toiletten en schilder-gerelateerd materieel. Ook zijn er speciale transporttarieven afgesproken.

Regel je korting meteen!

Rob Derkx, Key accountmanager van Boels is blij met samenwerking: “De juiste machines en materialen helpen bij het bereiken van een strak eindresultaat. Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke inhuurbehoefte.

Naast aantrekkelijke kortingen, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning en advies bij diverse materieelvraagstukken. Ook kunnen zij bij Boels terecht voor de training ‘Veilig werken met de hoogwerker’. Zo kom je als schilder nooit voor verrassingen te staan.

De Betere Schilder heeft nu meer dan 15 partners waarbij aangesloten schildersbedrijven voordeel krijgen in de vorm van kortingen, extra service of unieke mogelijkheden. De Betere Schilder wil de totale sector versterken, onder andere met aandacht voor écht vakmanschap, het stimuleren van technisch onderwijs, het geven van actuele informatie en kortingen en door een sterke vuist te maken tegen beunhazen in de branche.

Meer partners
Geschreven door
BOELS Rental
BOELS Rental

Boels Rental heeft altijd een passende huuroplossing voor elke verhuurvraag. Van hoogwerkers en steigers tot mobiele toiletten (corona). Naast korting, biedt Boels Rental de leden van De Betere Schilder professionele ondersteuning, advies en service bij hun materieelvraagstukken.

30% korting bij huur schildermaterieel, 20% korting op overige huur-aanbod & lagere transportkosten

Meer informatie
Meer nieuws
De Betere Schilder wederom sponsor Nationale SchildersVakprijs

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Kwaliteitsorganisatie De ...

Lees dit bericht
WIN: Volledige wrapping van jouw schildersbus

Kan jouw schildersbus ook wel een likje verf gebruiken? Doe mee met...

Lees dit bericht
Wat voor schildersbedrijf heb jij?

Denk hieraan voor je je bindt aan een keurmerk

Lees dit bericht