Het schildersbedrijf in Nijmegen heeft hart voor uw huis!

Een erkende schilder in Nijmegen voor uw woning nodig?

De Betere Schilder uit Nijmegen weet als geen ander dat u het belangrijk vindt dat alles er weer als nieuw uit ziet, goed afgewerkt is en dat u rekent op de beste kwaliteit. De Betere Schilders van onze schilderbedrijven in Nijmegen zijn gediplomeerde vakschilders die kwaliteit van zichzelf eisen en u garantie en zekerheid bieden. Iemand aan wie u met een gerust hart de sleutels kunt overdragen! Daarbij zijn onze erkende schilders uit Nijmegen hardwerkend, effectief en zeer vriendelijk. Bij ons maakt u altijd de juiste keuze voor uw schilderwerk in Nijmegen.

Schilders uit Nijmegen hanteren het lage BTW-tarief van 9%

De erkend Betere Schilder in Nijmegen voldoet aan diverse kwaliteitseisen, heeft een hoge klanttevredenheid in de regio Nijmegen en hanteert het lage 9% BTW-tarief indien uw woning in Nijmegen ouder is dan twee jaar. Het laten schilderen van uw woning is nu dus voordeliger dan ooit en voorkomt extra onderhoud en dus kosten.

Schildersbedrijf in Nijmegen nodig?

Schildersbedrijven in Nijmegen met elkaar vergelijken

Wij hebben alle aangesloten schilders uit de regio Nijmegen voor u op een rij gezet via de link onderaan deze pagina. U kunt gemakkelijk een offerte opvragen bij de schilders in Nijmegen. U kunt ook gemakkelijk de schilders met elkaar vergelijken op basis van klanttevredenheid, locatie en werkzaamheden.

Klanttevredenheid staat ook in Nijmegen voorop!

Het schilderwerk in uw huis zorgt voor meer plezier en een persoonlijke uitstraling in uw woning. De Betere Schilders uit Nijmegen gebruikt onafhankelijke klantreviews om de tevredenheid van de klanten te meten en te groeien als schildersbedrijf in Nijmegen. Liefst 98% van de klanten beveelt dan ook de huidige erkend Betere Schilder aan! Cijfers waar wij uiteraard trots op zijn en u de zekerheid geven van een topresultaat wanneer u in zee gaat met een erkend Betere Schildersbedrijf in Nijmegen. Wij zijn dan ook altijd benieuwd naar uw mening. Zo kunnen wij ons team blijven ontwikkelen.

Na de oplevering van het voor u uitgevoerde schilderwerk vragen wij u onder meer naar:

  • de kwaliteit van het uitgevoerde schilderwerk
  • de ontvangen offerte en factuur
  • het gegeven (kleur) advies
  • de orde en netheid van werken
  • de klantvriendelijkheid van de schilder
  • de betrouwbaarheid van hem of haar
  • de prijs-kwaliteitverhouding

U kunt uw mening ook anoniem met ons delen als u zich daar prettiger bij voelt.

Waarom kiezen voor een erkende schilder in Nijmegen?

Als lid van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder zijn wij een officieel erkend schildersbedrijf in Nijmegen. Dit houdt onder meer in dat wij werken volgens de juiste leveringsvoorwaarden, we u altijd een schriftelijke offerte verschaffen en een uitstekende service en garantie bieden.Wij staan garant voor jarenlang plezier van uw prachtige schilderwerk! Afhankelijk van het gekozen verfsysteem, ontvangt u een ruime garantie op schilderwerk, zo kunt u weer jaren onbezorgd genieten van uw mooi geschilderde huis!

Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U heeft op deze manier namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf uit Nijmegen en heeft u ook gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie.

Bent u niet op zoek naar een schildersbedrijf uit Nijmegen, maar hebt u een schilder gezocht in de regio ApeldoornAmersfoort of Arnhem?

Zoek een schildersbedrijf in Nijmegen