20210823  fvb4973

Trots op
ons vak

Samen sterk voor ons mooie vak!

Wij houden van het schildersvak. Want wat is er mooier dan de bolle glans van een pas gelakte voordeur? Maar het vak zit ook vol met uitdagingen qua veiligheid, planning en fysieke inspanningen waarmee wij als keurmerk de zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven al jaren ondersteunen.

Kies
voor
kwaliteit!

En profiteer van de vele voordelen

Als keurmerk en brancheorganisatie proberen wij de totale sector te versterken en staan wij onze leden persoonlijk bij met kennis, trainingen, arbozaken, een ri&e, onafhankelijke inspecties, klantreviews, geschillen en kortingen.
Schrijf je in als erkend betere schilder

Goed uit de verf als erkend Betere Schilder

Wij bieden graag alle hulp, kennis en ondersteuning op het gebied van oneerlijke concurrentie, veiligheid, planning en meer. In samenwerking met onze partners hebben we bovendien mooie extra's en regelingen voor jouw schildersbedrijf.

Tools

De handigste tools

De wereld wordt steeds digitaler. Met behulp van onze 'tools' kun je gemakkelijk diverse zaken regelen, zoals het laten ophalen van verfafval.

Bekijk onze tools

Kennisbank

Handige kennis voor schilders

Alle informatie over uiteenlopende onderwerpen. Van arbo tot het zzp-pensioen. Lees ook alles terug over btw-regels, RI&E, privacy en meer...

Bekijk onze kennisbank

Partners

Met de beste aanbiedingen

Bekijk de besparingen en mogelijkheden voor jouw schildersbedrijf dankzij onze samenwerkingen met verschillende interessante partners.

Bekijk onze partners

Erkend Betere Schilders in alle vormen en maten

De ruim 500 leden van De Betere Schilder zijn heel divers van omvang en hebben dan ook te maken met verschillende omstandigheden, wetten en regels. Bekijk wat wij voor jouw specifieke schildersbedrijf kunnen betekenen.

Zelfstandigen

Alle voordelen voor jou als zelfstandige

Collectieve verzekeringen, incassohulp, ondersteuning bij geschillen, allerlei standaard documenten, offerte-aanvragen, klantreviews en nog veel meer...

De betere schilder voor zelfstandigen

Werkgever

Voordelen voor jou als werkgever

Een volwaardige RI&E, vraagbaak voor arbo, cao & personeel onderwerpen én korting op verzekeringen, verfafval, calculeren en trainingen.

De betere schilder voor werkgevers
 mpf0673 maaike petri fotografie

Kies
voor
kwaliteit!

Samen staan we sterk voor ons mooie vak

Steeds meer zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven kiezen ervoor om samen met DBS de sector nog mooier te maken en zakelijk succesvol te zijn. Kies ook voor kwaliteit, onderscheid je van anderen én verzeker je van de bescherming van onze organisatie.

Onze partners