Verfafval-service

Het bekende afvalverwerkingsbedrijf Renewi (voorheen: Van Gansewinkel Nederland) biedt alle leden van De Betere Schilder allerlei manieren om verfaval te verwerken tegen voordelige tarieven. Via deze pagina lees je hier meer over terug en kun je ook je eigen verfafval aanmelden om het te laten ophalen.

Voor slechts € 0,76 per kilogram kun je je verfafval laten verwerken.

Prijzen en voorwaarden

Het laten ophalen van verfafval kan voor 0,76 euro per kg. Dit moet dan wel voldoen aan de voorwaarden van het zogeheten 'schilderspakket'. Dit houdt in dat poetsdoeken, kwasten, mengbekers, etc.. 5% van het totaal mogen uitmaken. Het verfafval moet daarnaast zijn verpakt in één van de volgende verpakkingen/emballages:

  • Dekselvaten van minimaal 50 liter
  • Stalen dekselvaten van 200 liter
  • Palletboxen met een UN big-bag
  • Chemo P600/P800 met PE-binnenzak

Verfafval laten ophalen

Regel het direct!

Via onderstaand formulier kun je gemakkelijk je eigen verfafval aanmelden bij Renewi. Zij komen dit dan bij je ophalen en plaatsen eventueel een nieuw dekselvat of ander verzamelmiddel.

Bedrijfsgegevens

*

*

PersoonsgegevensEmballage


Stalendekselvat 200 liter met PE binnenzak
Palletbox met PE binnenzak
Stalen P800 container met PE binnenzak

Overig afval


Bent u ook opzoek naar een passende oplossing voor uw andere afvalstromen? Van Gansewinkel kan u hierbij helpen.


Ook gebruik
maken van
deze service?

Schrijf je dan snel in!

Wil je je ook onderscheiden van jouw collega's en kies je voor een kwaliteitsorganisatie die altijd achter je staat, voldoe je aan de voorwaarden én wil je ook gebruik maken van deze en vele andere kortingen & mogelijkheden?

Onze partners