Wij zijn trots
op ons vak

Hét keurmerk van schilderend Nederland!

Ons De Betere Schilder keurmerk met strenge toelatingseisen geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman. Als brancheorganisatie hebben we echter een dubbele rol met het versterken van de gehele schildersector.

Het team van De Betere Schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder bestaat uiteraard uit alle aangesloten leden, maar wordt geleid door Rob en Nick Polm. Vader en zoon worden hierbij geassisteerd door vele partners en freelancers. Op deze manier blijft De Betere Schilder klein in formaat, maar groot in ambitie.

Bekijk het team

Ledenadviescommissie

De Betere Schilder heeft een Ledenadviescommissie waarin aangesloten schildersbedrijven deelnemen. Deze schilders bepalen samen met de organisatie het beleid en stippelen de toekomst uit van De Betere Schilder. Ook adviseren zij de kwaliteitsorganisatie in en over de bedrijfsvoering.

maxresdefault

De Betere Schilder
in een notendop

Bekijk in de video wat De Betere Schilder kan betekenen voor jou!

Rol als keurmerk

De erkenning als erkend Betere Schilder heeft strenge toelatingseisen en geeft opdrachtgevers de zekerheid en het vertrouwen dat zij werken met een echte vakman of -vrouw. Iemand die trots is op zijn vak en gaat voor het beste resultaat. Steeds meer zelfstandige en middelgrote schildersbedrijven kiezen ervoor om samen met De Betere Schilder de sector nog mooier te maken en zakelijk succesvol te zijn. Omdat ze ons motto onderschrijven: Trots op je vak!

Rol als brancheorganisatie

Als brancheorganisatie hebben we een andere rol. We willen de totale sector versterken, onder andere met aandacht voor écht vakmanschap, het stimuleren van technisch onderwijs, het geven van actuele informatie, een goede CAO en door een sterke vuist te maken tegen beunhazen in de branche. Daarnaast staan we onze leden ook persoonlijk bij met kennis, trainingen, arbozaken, risico-inventarisaties, onafhankelijke inspecties, geschillen, kortingen en meer.

Goed uit de verf als erkend betere schilder

Wij bieden graag alle hulp, kennis en ondersteuning op het gebied van oneerlijke concurrentie, veiligheid, planning en meer. In samenwerking met onze partners hebben we bovendien mooie extra's en regelingen voor jouw schildersbedrijf.

Tools De handigste tools

De wereld wordt steeds digitaler. Met behulp van onze 'tools' kun je gemakkelijk diverse zaken regelen, zoals het laten ophalen van verfafval.

Bekijk onze tools
Kennisbank Handige kennis voor schilders

Alle informatie over uiteenlopende onderwerpen. Van arbo tot het zzp-pensioen. Lees ook alles terug over btw-regels, RI&E, privacy en meer...

Kennisbank
Partners Met de beste aanbiedingen

Bekijk de besparingen en mogelijkheden voor jouw schildersbedrijf dankzij onze samenwerkingen met verschillende interessante partners.

Bekijk onze partners