Schilder gezocht in Dordrecht?

Kies altijd een erkende schilder, ook in Dordrecht!

Dordrecht staat bekend om diens vele monumentale panden en authentieke woningen. Tijdig en vakkundig onderhoud is van groot belang voor de uitstraling en waarde van deze panden. Helaas is slecht uitgevoerd schilderwerk vaak pas na lange tijd zichtbaar en kan er zelfs houtrot ontstaan hierdoor. Voorkom onnodige extra kosten en zorg dat u op tijd een erkende schilder in Dordrecht inschakelt.

De schilder in Dordrecht is vakkundig en all-round

Bent u op zoek naar erkende schilders in Dordrecht waarbij u uit mag gaan van enkel de beste kwaliteit? Dan bent u bij De Betere Schilder op het juiste adres. Een erkend Betere Schilder voldoet namelijk aan diverse strenge toelatingseisen, levert uitstekende garantie en geeft u altijd een duidelijke, schriftelijke offerte. Daarbij zijn onze erkende schilders uit Dordrecht hardwerkend, effectief en met een kopje koffie nog de gezelligste schilders uit Dordrecht ook. Bij ons maakt u altijd de juiste keuze voor uw schilderwerk.

Schildersbedrijf in Dordrecht nodig?

Klanttevredenheid staat voorop!

De Betere Schilder maakt al sinds 2005 gebruik van klanttevredenheidonderzoeken. Door de jaren heen zijn er al ruim 4.500 klantbeoordelingen ingestuurd. Erkend Betere Schilders gebruikt onafhankelijke klantreviews om de tevredenheid van de klanten te meten en te groeien als schildersbedrijf in Dordrecht. De inmiddels ruim 5000 afgenomen tevredenheidsonderzoeken onder de klanten van erkend Betere Schilders geven een gemiddelde aan van 8,9. Liefst 98% van de klanten beveelt dan ook de huidige erkend Betere Schilder aan! Cijfers waar wij uiteraard trots op zijn en u de zekerheid geven van een topresultaat wanneer u in zee gaat met een erkend Betere Schilder.

Of u nu uw kozijnen, deuren, dakkapel of voorgevel heeft laten schilderen door een erkend Betere Schilder, wij zijn zeer benieuwd naar uw mening. Dankzij uw input kunnen wij de schilders handvatten geven om de bedrijfsvoering te verbeteren en kunnen zij anderen laten zien hoe tevreden u bent over hen.

Schildersbedrijf in Dordrecht

Vakkundig schilderen is niet makkelijk. Hulp van een erkende schilder kan daarom voor u de ideale uitkomst zijn. Wij hebben erkende schilders in Dordrecht en vele andere locaties. Een erkend Betere Schilder biedt u vele voordelen ten opzichte van een niet-erkende schilder. U heeft zo namelijk de zekerheid dat u zaken doet met een gecontroleerd en betrouwbaar schildersbedrijf en heeft u gegarandeerd perfect vakwerk, een uitstekende service en jarenlange garantie. Zo bieden wij zoal:

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing en -controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure
  • Jarenlange garantie incl. officieel certificaat
  • Meerjarenplan voor uw woning mogelijk
  • laag btw tarief (6%) op schilderwerk en materiaal
  • En...altijd bij u in de buurt

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u heeft met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een erkend Betere Schilderbedrijven in Dordrecht.

Schilders in Dordrecht vergelijken

Wij hebben alle erkende schilders in de regio Dordrecht voor u naast elkaar gezet. Op deze manier kunt u hen gemakkelijk met elkaar vergelijken en de juiste keuze maken voor het opfrissen van uw woning of bedrijfspand in Dordrecht.

Hebt u niet naar een schildersbedrijf in Dordrecht gezocht, maar zoekt u een schilder in de regio Den HaagDelftZoetermeer of Gouda?

Zoek een schildersbedrijf in Dordrecht