Waarom de betere schilder?

Welke kwaliteit kan ik verwachten?

Waarom zou u het risico lopen dat uw schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of zelfs na enkele maanden al begint af te bladderen? Als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder bent u zeker van vakwerk, een uitstekende service, een uitgebreide klachtenbemiddeling én een jarenlange garantie.

Voorkom verkleuring en scheuren in uw schilderwerk, afgebladderd schilderwerk of zelfs houtrot en kies voor een erkend kwaliteitsbedrijf. Immers, met vakkundig onderhoud, uitgevoerd door een erkend Betere Schilder, weet u zeker dat uw huis er de komende jaren weer perfect verzorgd uitziet.

maxresdefault

Erkend Betere Schilders zijn échte vaklui en zijn trots op het vak

Schildersbedrijven die zijn aangesloten bij Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder hebben passie voor het schildersvak en zijn trots op het werk dat zij uitvoeren. Dat kunnen wij beweren, maar oordeel gerust zelf en bekijk de interviews die wij afnamen bij hen.

De zekerheden die u hebt als u in zee gaat met een erkend Betere Schilder zijn legio:

  • Vakkundige en getoetste schilders
  • Intensieve kwaliteitstoetsing- en controle
  • Openbare klantbeoordelingen en dus geen verrassingen
  • Uitgebreide klachtenprocedure en -bemiddeling
  • Jarenlange garantie inclusief officieel garantiecertificaat

Uw huis of bedrijfspand is uw kostbaarste bezit (nou ja, bijna dan) daar moeten we dus zuinig op zijn! Bij het zoeken naar een schilder kiest u dus automatisch een vakman met hart voor uw huis of bedrijfspand. Iemand die staat voor zekerheid, kwaliteit en garantie. Twijfel dus niet langer en vraag snel een offerte aan bij uw erkend Betere Schilder!

kies voor zekerheid en kwaliteit

Kies voor een échte vakman die lid is van de Betere Schilder

Door ons jarenlange streven naar vakmanschap én door alle voordelen die u hebt met een erkend Betere Schilder, kunt u met een gerust hart uw sleutel overdragen aan een erkend Betere Schilder.

Wilt u ook de zekerheid van kwaliteit, service en garantie?