Menu
Inschrijven als schilder
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Inschrijven als schilder
Uw (en onze) partners
Een erkend Betere Schilder behoort niet alleen tot een ijzersterk keurmerk, maar heeft ook enorm veel voordeel en exclusiviteit bij de vele partners van De Betere Schilder. Op deze pagina kunt u bekijken wat de samenwerkingen voor u als schildersbedrijf inhouden.
Savantis Vakcentrum
Savantis Vakcentrum

Savantis Vakcentrum verbindt vakmanschap en onderwijs met elkaar. Zo realiseert men de instroom en inzetbaarheid van medewerkers en zorgen ze voor opleidingen die aansluiten bij de vraag van werkgevers.

Erkend Betere Schilders kunnen voordelig diverse trainingen volgen. Ook werken wij samen aan de instroom van vakschilders en kijken we kritisch naar schildergerelateerde examens.
www.savantis.nl
ARAG Legal Services
ARAG Legal Services

De kwaliteit van zaakbehandeling staat bij ARAG Legal Services voorop! Duidelijke afspraken en een zo breed mogelijke dienstverlening zijn daarbij onmisbaar. ARAG Legal Services gebruikt daarbij onder andere het volgende uitgangspunt: alle zaken kunnen behandeld worden! 

Erkend Betere Schilders kunnen eenvoudig openstaande facturen uploaden en laten incasseren op basis van no cure no pay. Ook kan men kosteloos gebruik maken van eerstelijns juridisch advies, er staat altijd een jurist klaar!
https://www.betereschilder.nl/kennisbank-schilder-info
SchildersVAK.nl
SchildersVAK.nl

Meest uitgebreide en bekende nieuwsverstrekker met betrekking tot de laatste ontwikkelingen uit de schildersector, schilderstechniek en wet- en regelgeving voor schilderend Nederland.

Erkend Betere Schilders krijgen 30% doorlopende korting bij een abonnement op de SchildersVakkrant of het Eisma's Schildersblad en 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen (geldig voor zowel print als digitaal).
www.schildersvak.nl
Klantenvertellen
Klantenvertellen

Klantenvertellen is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in totaal circa 12.000 klanten en heeft een unieke samenwerking met Google, waardoor klantenreviews worden getoond in die zoekmachine.

Met een groot aantal brancheorganisaties hebben zij een bijzondere samenwerking, waaronder de BOVAG en Erkende Verhuizers.

Alle erkend Betere Schilders maken gratis gebruik van klantbeoordelingen en kunnen deze delen via de eigen website en via social media. Klantenvertellen ondersteunt de vakschilders dagelijks met het gebruik van het systeem.
www.klantenvertellen.nl
Repair Care
Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment hoogwaardige producten voor de professionele markt bieden zij ook gecertificeerde opleidingen in duurzaam houtrotherstel en -schade.

Erkend Betere Schilders krijgen 15% korting op alle opleidingen en liefst € 100,- op Niveau 1 binnen twee maanden na inschrijving als erkend Betere Schilder. Aan te vragen via De Betere Schilder.
www.repair-care.nl
Schilder Zeker Plan
Schilder Zeker Plan

Verzekeraar en adviseur specifiek gericht op de schildersbranche met veel kennis van de schildersmarkt. Al jaren een vertrouwd gezicht in de schilders-, afwerkings-, glaszet en afbouwbranche. Aan zzp-ers kan het voordelige 'zzp-verzekeringspakket schilder' worden aangeboden.

Een erkend Betere Schilder krijgt eerlijk en duidelijk advies op maat en daarnaast zeer grote kortingen op alle mogelijke verzekeringen en in het bijzonder arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.
www.schilderzekerplan.nl
Gilde Software
Gilde Software

Met het Gilde-systeem van Gilde Software kun je snel en eenvoudig kleine maar ook de grootste werken calculeren en offreren. Opdracht binnen én uitgevoerd? Met één druk op de knop heb je direct de factuur. 

Het Gilde-systeem onderscheidt twee versies: Gilde Compact voor maximaal twee gelijktijdige gebruikers, Gilde Pro vanaf drie gelijktijdige gebruikers met uitgebreidere bedrijfsprocessen. Met zowel Compact als Pro stuur je op rendement en een actueel overzicht van alle projecten.

Erkend Betere Schilders krijgen direct €100,- korting op Gilde Compact én het eerste half jaar Partner Service Overeenkomst gratis.
https://www.gildesoftware.nl/gilde-compact-afbouw/
Dreamwebs Webdesign
Dreamwebs Webdesign

Dreamwebs is specialist in de ontwikkeling van websites, webshops en complete huisstijlen met gebruiksvriendelijkheid en persoonlijk contact als speerpunten.

Inmiddels hebben al meer dan 15 erkend Betere Schilders officiele en uitgebreide websites afgenomen bij Dreamwebs, met lovende reacties als gevolg.

Erkend Betere Schilders kunnen al voor €399,- een complete website afnemen. Volledig voorzien van Google-optimalisatie, offertepagina én eventueel webshop.
www.dreamwebs.nl

Een erkend Betere Schilder heeft talloze voordelen!

  • IJzerksterk keurmerk
  • Offerte-aanvragen
  • Incassohulp
  • Gratis klantreviews
  • Landelijke uitstraling
  • Handige documenten
  • Altijd op de hoogte
  • Materiaal op maat
  • Juridische hulp
Bekijk alle voordelen!