Je hebt gekozen voor de branche

De Betere Schilder gaat aan de slag met jouw lidmaatschap

Hartelijk bedankt voor jouw aanmelding als erkend Betere Schilder. Wij gaan direct voor je aan de slag en zullen je hier snel over informeren.

Wat gaan we nu doen?

Wij gaan als eerst bekijken of je aanmelding aan de gestelde criteria voldoet. Indien nodig nemen wij zelf nog enkele referenties af bij vertegenwoordigers of andere betrokkenen. Zodra de inschrijving is geaccepteerd ontvang je van ons een welkomstmail met meer informatie. Nogmaals dank voor je inschrijving en mocht je vragen hebben, neem gerust contact met ons op!

1: Bedrijf beoordelen

We bekijken hierbij jouw inschrijving in de Kamer van Koophandel, we gaan je bedrijfsgegevens na en komen indien nodig zelf op bezoek.

2: Kwaliteit waarborgen

Wij verifiëren je diploma nemen wij meerdere referenties af. Ook onderzoeken wij je ervaring als schilder. Waar nodig laten wij een project inspecteren door een onafhankelijke oud-schilder.

3: Lidmaatschap bevestigen

Zodra alles is afgerond mag je je officieel 'erkend Betere Schilder' noemen. Wij bevestigen dit per mail en brengen een welkomstpakket als dank voor je vertrouwen. Op naar een geweldige samenwerking!

Onze partners