Schildersbedrijf Groningen

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Groningen voor een schildersklus in uw woning of pand? Dan bent u bij De Betere Schilder op de juiste plek. Bij ons vindt u namelijk altijd een schildersbedrijf in de buurt, ook in Groningen. Of het nu gaat om buitenschilderwerk of binnenschilderwerk, bij De Betere Schilder hebben we voor iedere klus de juiste vakschilder in ons netwerk. Alle schildersbedrijven uit Groningen die bij ons zijn aangesloten, zijn op verschillende punten gekeurd. Zo weet u zeker dat u de juiste kwaliteit, prijs en garantie krijgt voor uw schilderwerk. Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte op voor een schilderbedrijf in Groningen en binnen drie dagen krijgt u gegarandeerd antwoord!

Op zoek naar een erkend schildersbedrijf in Groningen?

Een goed onderhouden woning of pand is natuurlijk van groot belang. Het is een waardevol bezit waarvan u de waarde graag in stand houdt. Bovendien is een mooie uitstraling van uw woning, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant,ook een goed doel. Onderdeel van dit onderhoud en deze uitstraling is goed schilderwerk van verschillende elementen van uw woning of pand. Denk hierbij aan de kozijnen, deuren, een dakkappel, garagedeur, trap, muur en ga zo maar door. Er zijn veel verschillende onderdelen waarbij goed schilderwerk een belangrijke rol speelt.

Goed schilderwerk is geen eenvoudige klus. Daarom is het een goede oplossing om hiervoor een professional in te schakelen, een vakschilder. Daarvoor gaat u op zoek naar een erkend schildersbedrijf in Groningen. U wilt namelijk deze belangrijke en kostbare klus door een betrouwbare partij laten uitvoeren. Bij De Betere Schilder vindt u dit erkende schildersbedrijf bij u in de buurt. Alle schildersbedrijven die bij ons zijn aangesloten, zijn namelijk uitvoerig door ons gekeurd op verschillende kenmerken. Wij zetten de belangrijkste keuringsmerken voor u op een rijtje.

Kwaliteit

Het belangrijkste element is uiteraard de kwaliteit van het schilderwerk. Dit moet simpelweg goed zijn. U wilt niet dat het schilderwerk verkeerd wordt aangebracht of na enkele maanden alweer begint af te bladderen. De schildersbedrijven die zijn aangesloten bij De Betere Schilder zijn échte vaklui, hebben passie voor het schildersvak en zijn trots op hun werk. Wij voeren altijd een intensieve kwaliteitstoetsing- en controle uit. Bovendien vindt u op onze site openbare klantbeoordelingen, zodat u zelf een objectief oordeel kunt vellen.

Service

Wij staan voor klanttevredenheid. Dat is het allerbelangrijkste dat wij zoeken in onze schilders. Hoewel wij dus kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, kan het altijd voorkomen dat u en de ondernemer het ergens niet over eens zijn. Na een mondeling bezwaar en eventueel een schriftelijk bezwaar, kunt u altijd De Betere Schilder inschakelen voor klachtenbemiddeling. Wij zorgen ervoor dat u op de juiste manier wordt geholpen.

Garantie

Bij De Betere Schilder staan we borg voor jarenlang plezier van uw schilderwerk. Dat valt bij ons onder de garantie. De erkende kwaliteitsbedrijven die bij ons zijn aangesloten, hebben strenge garantiebepalingen en een officieel garantiecertificaat. Dit is een certificaat dat u van ons ontvangt bij de oplevering van het schilderwerk, als bewijs en zekerheid van de geleverde kwaliteit.

Lees meer over onze zekerheden

Waarvoor een schildersbedrijf Groningen inhuren?

Het schilderen van diverse elementen van uw huis is een groot onderdeel van goed onderhoud van uw huis. Niet alleen zorgt goed schilderwerk ervoor dat uw kozijnen en deuren aan de buitenkant beschermd zijn tegen diverse weersomstandigheden, maar het zorgt er ook voor dat houtrot en andere narigheden geen vat krijgen. Daarnaast is het schilderen van objecten die u dagelijks gebruikt, zoals bijvoorbeeld de trap, ook effectief tegen verergerde slijtage. Een vakkundig schildersbedrijf uit Groningen kan deze klus voor u oppakken. Dankzij het vakwerk van deze huisschilder kunnen uw kozijnen, deuren en trap nog jaren vooruit!

We zetten de belangrijkste elementen die u regelmatig moet schilderen in en rond het huis even op een rij.

Deuren schilderen

Deuren zijn een belangrijk onderdeel van de uitstraling van een huis. Een mooie kleur en een goed afgewerkte deur is daarom belangrijk. Een schildersbedrijf weet precies wat ervoor nodig is om deuren, zowel binnen als buiten, te schilderen. Bovendien kunt u met de vakschilder afstemmen welke kleur het beste past bij uw interieur. Bent u van plan om zelf aan de slag te gaan met schilderen of bent u simpelweg op zoek naar meer informatie over deuren schilderen? Bekijk dan de pagina ‘Deuren schilderen’.

Kozijnen schilderen

Het schilderen van kozijnen heeft dezelfde functie als het schilderen van deuren. Een goede schilderbeurt van een erkend schildersbedrijf beschermt uw kozijnen van weersomstandigheden en eventuele schade. Bovendien zorgt een verse lik verf voor een frisse uitstraling. Goed schilderwerk gaat jaren mee, indien het tijdens deze jaren goed wordt schoongemaakt, maar om de aantal jaar moet dit opnieuw worden aangepakt. Een vakkundig schildersbedrijf uit Groningen kan deze klus uitstekend voor u oppakken en zorgt ervoor dat uw kozijnen weer jaren meegaan. Meer weten over het schilderen van kozijnen?

Trappen schilderen

Een trap in uw huis is onderhevig aan slijtage. Logisch, want deze wordt elke dag gebruikt. Bij trappen zie je daarom na verloop van tijd slijtageplekken komen, bladdert de verflaag af of misschien is wel een andere beschadiging opgetreden. Schilderen van een trap is daarom een klus die je goed moet aanpakken om deze slijtage-beschadigingen tegen te gaan. Een trap is echter soms een lastige klus qua schilderwerk. Er zitten vaak lastige hoeken in en de afwerking is essentieel. Daarom zijn een vakkundig oog en een professionele schilderhand hierin essentieel. Een schildersbedrijf van De Betere Schilder kan deze klus voor u oppakken en zorgt ervoor dat de trap weer jaren mee kan.

Trappen schilderen

Wat kost een schildersbedrijf in Groningen?

Goed schilderwerk van een professioneel schildersbedrijf is uiteraard niet gratis. Het is een investering in uw woning of pand waar u jaren mee vooruit kunt. Schilders hebben kosten te maken voor hun werk: arbeidsuren, materialen, afdrachten en meer. Het is logisch als u, naast kwaliteit, service en garantie, ook op de prijs let bij het maken van uw keuze voor een schildersbedrijf. Daarom kunt u bij De Betere Schilder offertes van verschillende schildersbedrijven met elkaar vergelijken.

We willen u echter toch een idee geven van de kosten van een schildersbedrijf voor uw klus. De prijs van schilderwerk is natuurlijk afhankelijk van de grootte van de klus. Wilt u simpelweg een trap of deur laten schilderen, dan zal de prijs lager uitvallen dan wanneer u uw complete woning van top tot teen wil laten schilderen. Ook het verschil tussen buiten- en binnenschilderwerk ziet u terug in de prijs. Voor buitenschilderwerk zijn andere verf en materialen nodig, die meer kosten met zich meebrengen.

Een schilderbedrijf betaalt u normaal gesproken per uur. U mag hierbij uitgaan van een prijs tussen de €45 en €70 per uur. Let op dat u niet direct voor de goedkoopste optie gaat, want een prijs onder de €30 per uur betekent dat een schilder zijn eigen premies en afdrachten niet kan betalen.

Het is uiteraard ook mogelijk om vooraf een totaalbedrag af te spreken met het schildersbedrijf in Groningen als vooraf bekend is wat er allemaal geschilderd moet worden.

Vindt uw schildersbedrijf in Groningen

Bij De Betere Schilder vindt u snel en eenvoudig het juiste schildersbedrijf in Groningen voor uw schilderklus. De schilders die bij ons zijn aangesloten dragen ons keurmerk en zijn daarmee getoetst op veel verschillende vlakken. U kunt dus met een gerust hart een erkend Betere Schilder in de hand nemen voor uw schilderklus.

Direct een offerte opvragen bij een aangesloten schildersbedrijf in Groningen? Klik dan op onderstaande link!

Zoek een huisschilder