Buitenschilder Groningen

Vind een buitenschilder in Groningen

Heeft u een schilderklus aan de buitenkant van uw woning of pand waar u een professional voor in wil schakelen? Dan bent u op zoek naar een buitenschilder. Schilderwerk aan de buitenkant van uw woning kan natuurlijk verfraaiing als reden hebben, maar onderhoud is net zo belangrijk. Daarom is het belangrijk om het schilderwerk aan de buitenkant goed te onderhouden. Het buitenwerk schilderen is vaak een flinke klus en dit laten uitbesteden is daarom een goed alternatief. Bij De Betere Schilder vindt u alle erkende vakschilders in de buurt. Zo ook bij u in Groningen. Vraag gemakkelijk een offerte aan!

Kosten buitenkant huis laten schilderen

De buitenkant van uw huis laten schilderen is een flinke klus. Die laat u natuurlijk graag over aan een professional, een vakschilder. Maar wat kost een buitenschilder nu precies? We proberen u hier inzicht te geven in de verschillende kosten van buitenschilders.

Buitenschilders hanteren over het algemeen een prijs per uur of een prijs per m2. In dat laatste geval wordt er vaak een totaalprijs afgesproken. Met betrekking tot de uurprijs kunt u gerust uitgaan van een minimaal bedrag van 40 euro per uur, maar dit bedrag kan ook oplopen tot 70 euro per uur. De prijs van een buitenschilder is afhankelijk van de regio waarin de schilder werkt, het schildersbedrijf zelf en de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd. Een uurtarief van onder de 30 euro is in ieder geval vaak geen goed teken, omdat de schilder in zo’n geval vaak niet volledig aan zijn premies of afdrachten kan voldoen.

Het uurloon van een buitenschilder ligt over het algemeen hoger dan dat van een binnenschilder. Dit kan bijvoorbeeld komen door het verschil in verf en materialen dat gebruikt wordt, ook wordt er vaak een ander verfsysteem gebruikt. Uw huis van buiten laten schilderen kost in ieder geval meer dan van binnen. Wilt u graag een offerte ontvangen van een buitenschilder in Groningen? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Ontvang een offerte van een buitenschilder

Werkzaamheden van een buitenschilder

Een buitenschilder kan een breed scala aan schilderwerk oppakken. Of het nu gaat om deuren, garages, kozijnen, een dakkapel of andere zaken. Voor een buitenschilder is dit allemaal geen probleem. We zetten een aantal werkzaamheden op een rijtje.

Kozijnen buiten laten schilderen

Een van de meest voorkomende werkzaamheden voor een buitenschilder is de kozijnen schilderen. Wilt u uw kozijnen buiten laten schilderen of verven? Dan kan een buitenschilder dit voor u oppakken. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om kunststof kozijnen, aluminium kozijnen of houten kozijnen, hoewel de laatste natuurlijk het meest voorkomen. Een vakschilder weet voor iedere ondergrond hoe hij dit het beste aanpakt. Kunststof kozijnen zijn over het algemeen beter te onderhouden en vergen minder vaak opnieuw geschilderd te worden. Kunststof en aluminium kozijnen worden bovendien vaak geleverd in de gewenste kleur en het schilderen ervan vergt vakmanschap. 

Het schilderen van houten kozijnen is vooral belangrijk om regelmatig te doen om ze te beschermen tegen houtrot. Deze kozijnen zijn echter wel gemakkelijker te schilderen.

Tuinhuis laten verven

Een buitenschilder kan natuurlijk ook uitstekend uw tuinhuis opnieuw schilderen. Efficiënt en met de beste producten. Ook bij deze werkzaamheden moet u qua kosten denken aan minimaal 40 euro per uur. Hoe lang de buitenschilder hiermee bezig is, hangt af van hoe lastig het schilderen van het tuinhuis blijkt te zijn.

Buiten muur laten verven

Een buiten muur of gevel laten verven is een klus die eens in de 6 á 10 jaar moet gebeuren bij een gemiddeld woonhuis. Niet alleen voor een mooie look van uw huis, maar zeker ook vanwege de beschermende factor. De verf beschermt namelijk tegen weersomstandigheden als zon, regen en vrieskou. Daarmee voorkomt u problemen die voortkomen uit deze weersomstandigheden.

In principe is iedere geval of buiten muur geschikt om te laten verven. Een vakschilder zal goed kijken hoe de situatie op dit moment is en voorziet u van het juiste advies. Dit advies is ook gebaseerd op de vochtigheidsgraad van staat van de huidige verf.

Dakgoot laten verven

Ook een dakgoot laten verven is een belangrijk onderdeel van het onderhoud. Met een goede beschermende verflaag op de onderkant van de dakgoot voorkom je lekkages en wateroverlast. Dit is een klus die een buitenschilder graag voor u oppakt. De prijs voor het schilderen van een dakgoot verschilt per vakschilder en van andere omstandigheden, zoals het materiaal waarmee de dakgoot gemaakt is. Je kunt bijvoorbeeld een pvc dakgoot laten schilderen, maar ook een kunststof, trespa of houten dakgoot. Vraag meerdere offertes op bij buitenschilders bij u in de buurt en vergelijk de aanbiedingen.

Buitenschilders door heel Nederland

Ook bij u in Groningen

Buitenschilders voor uw schilderklus vindt u door heel Nederland. Van Den Haag tot Zwolle en van Almere tot Dordrecht. Overal zitten buitenschilders die het schildersvak trots uitdragen. Zo ook bij u in Groningen. Met het keurmerk van De Betere Schilder weet u zeker dat u een professional inhuurt. Ons keurmerk is door heel Nederland erkend. Schilders die zijn aangesloten bij De Betere Schilder voldoen aan strenge kwaliteitseisen met betrekking tot kwaliteit, diploma’s, ervaring, veiligheid en betrouwbaarheid. Bij buitenschilders met ons keurmerk ontvangt u een schriftelijke offerte en minimaal drie jaar garantie op buitenschilderwerk. 

Dus bent u op zoek naar een buitenschilder in Groningen? Deze vindt u via De Betere Schilder!

Vind een buitenschilder in Groningen

Offerte ontvangen voor een buitenschilder in Groningen

Bij De Betere Schilder vindt u een grote verzameling aan vakkundige en getoetste buitenschilders uit heel Nederland, dus ook uit in uw regio. Bij ons kunt u vrijblijvend tot drie offertes aanvragen bij buitenschilders uit ons netwerk. Via onderstaande pagina vraagt u deze gemakkelijk aan voor het uit te voeren schilderwerk. Uw klus wordt uitgezet naar de schildersbedrijven uit uw regio en zij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u binnen drie dagen nog geen reactie hebben ontvangen, dan gaan wij persoonlijk voor u aan de slag als bemiddelaar.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen?

Altijd een erkend Betere Schilder bij u in de buurt

Vraag gemakkelijk een offerte aan voor een buitenschilder bij u in de buurt