Reviews het nieuwe goud

Geplaatst op 12 juni door Nick Polm.

5 sterren, een cijfer tussen de 1 en 10. Het beoordelen van jouw werk als schilder en jouw bedrijf kan op diverse manieren en platformen. Hierbij een overzicht van de belangrijkste plekken voor een review.

Google


Google is de grootste zoekmachine op het internet. 98% van het zoekverkeer gaat via de techreus. Als mensen jouw naam intikken op google krijgen ze niet alleen de website, maar ook een adres te zien en….reviews. Die vertellen niet alleen iets over jouw werk door andere klanten, ze dragen ook bij aan je vindbaarheid. De zichtbaarheid in Google neemt namelijk met 12% toe als er reviews zijn. Die zorgen namelijk voor content die je ook op je eigen site en social media kunt plaatsen.
peer-review-icon-2888794_1280.png

klantenvertellen.nl

Naast Google kan je ook via een andere partij klantenreviews krijgen die ook meer vertellen dan de vijf sterren van google. Wij werken samen met klantenvertellen.nl. De klant kan hierin met één klik een cijfer geven voor het geleverde werk. Die cijfers gaan over meerdere onderwerpen, in tegenstelling tot Google. Bovendien kan je de link op een persoonlijke wijze delen met de klant.META

Techbedrijven zijn dol op beoordelingen. Heb je als bedrijf een Facebookpagina? Dan kan je hier ook vragen om beoordelingen van klanten. Aangezien veel mensen ook nog op social media kijken voor meer informatie of actuele klussen. Staan daar dan 4,5 of 5 sterretjes, dan draagt dat bij aan het betrouwbare gevoel dat mensen willen hebben.


customer-review-4319316_1280.png

Studentenproject

Studenten van hogescholen moeten tijdens hun stages vaak een onderzoek doen. Een stage om naar de klantbeleving te kijken kan een goed idee zijn. Ze zullen hier zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek in moeten doen. De vragenlijst die ze opstellen en de beoordelingen van het werk kan jij dan ook op je website benutten.

Lees ook:
stap1-leukdatjeonsvraagt.png

In 7 stappen naar een gastvrije schilder

De route van de klant is een mooie spiegel om eens te kijken hoe je die klant aan de voorkant een goed gevoel geeft. De klant is immers koning, maar wordt ook mondiger.

Bekijk ons volgende artikel
schermafbeelding2023-06-06om11.41.53.png

Aartsrivalen en toch samenwerken?

Twee schilders, de één Ajacied en de ander Feyenoorder. De schilders Koen Aalten en Mitchell Kesler zijn vanaf hun geboorte die hard fan van Ajax en Feyenoord. Sinds dit jaar werken ze nauw met elkaar samen.

Bekijk de film!

Met medewerking van:

Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht