Voordelig keuren en onderhouden van draagbaar klimmateriaal dankzij nieuwe partner Wienese Klimmaterialen

Geplaatst op 30 mei door Nick Polm.

De Betere Schilder en Wienese Klimmaterialen slaan de handen ineen voor veilig werken op hoogte. Erkend Betere Schilders krijgen forse korting op het keuren en onderhouden van draagbaar klimmateriaal, ongeacht het merk. Handig, aangezien dit wettelijk verplicht is voor elk bedrijf.

partnership-wienese.png

Keuring, reparatie en onderhoud van alle merken klimmateriaal

Het thema veiligheid staat al jaren hoog op de agenda van de overheid, maar ook die van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder. Naast het feit dat het verplicht is draagbaar klimmateriaal jaarlijks te keuren, kun je het ook zien als periodiek onderhoud waardoor de levensduur van het klimmateriaal toeneemt.

Erkend Betere Schilders kunnen tegen het mooie tarief van 49,- per uur draagbaar klimmateriaal keuren en/of certificeren én betalen géén voorrijkosten. De keuringen kunnen dan ook op locatie plaatsvinden. Nick Polm van De Betere Schilder: “Dat is al gauw zo’n 20 tot 30 euro per uur minder dan wat er in de markt voor wordt gevraagd. Ook is het fijn dat het klimmateriaal niet persé van Wienese hoeft te zijn, ze keuren ál het draagbaar klimmateriaal.”
Tekst gaat verder onder het volgende item en de foto.

Aanvragen keuring
Lees ook:

Alle partners voor jouw schildersbedrijf

Meer dan 25 partners staan voor jou klaar met kortingen, voordelen en andere handige tools, tips en trucs. Bekijk alle samenwerkingen waar jij wat aan kunt hebben.

Bekijk alle partners
keuringenonderhoudpraktijk1.jpg

Naast de kortingsregeling zal Wienese de aangesloten schilders regelmatig voorzien van informatie en updates rondom veiligheid en draagbaar klimmateriaal.

Verzekering en arbeidsinspectie vragen ernaar bij arbeidsongeval

Overigens is het naast de wettelijke verplichting om meer redenen verstandig klimmateriaal te keuren en onderhouden. Michel Verhulsdonk van Wienese Klimmaterialen: “Denk ook aan persoonlijke veiligheid. Met een periodieke keuring ben je er zeker van dat de materialen in orde zijn. Ook moet je bij een arbeidsongeval kunnen aantonen dat de klimmaterialen gekeurd zijn. De verzekeringsmaatschappij zal hier dan naar vragen.”

Aanvragen keuring/onderhoud
Meer nieuws
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht