Gratis toetsing (t.w.v. €240,-) bij aanschaf RI&E via Betere Schilder

Geplaatst op 24 augustus door Human Invest.

Van 21 t/m 25 september 2020 vindt de Week van de RI&E plaats. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder biedt gedurende die week een gratis toetsing aan (t.w.v. 240,-) van de RI&E én heeft een 'telefonisch consult' voor vragen van schilders. Een RI&E via De Betere Schilder is gratis beschikbaar voor leden en slechts €349,- p/jr voor niet-leden.

Deze week, die plaatsvindt van 21 t/m 25 september a.s., heeft tot doel het nut en de noodzaak van een RI&E te promoten. Diverse brancheorganisaties doen hier aan mee met acties en activiteiten. De Betere Schilder vindt het belangrijk dat ook schildersbedrijven de veiligheid van het bedrijf op orde hebben en boetes voorkomen. Daarom participeert ook De Betere Schilder in de Week van de RI&E met mooie acties.

Het hebben van een RI&E is een wettelijke verplichting voor veel schildersbedrijven, wij schreven eerder wanneer deze verplichting geldt en wat de gevolgen zijn van het niet hebben van een RI&E. Boetes kunnen namelijk snel oplopen tot €7.500,- per bedrijf. En vanaf dit jaar worden de controles schriftelijk/digitaal uitgevoerd, uitgebreid en zijn de boetes fors verhoogd. Ga dus nu aan de slag met jouw eigen RI&E dankzij ons eigen systeem.

De mogelijkheden voor een RI&E

Gratis toetsing bij een RI&E via De Betere Schilder

De Betere Schilder biedt tijdens de Week van de RI&E een unieke mogelijkheid om een toetsing kosteloos aan te vragen. Normaal kost dit €240,- bij De Betere Schilder (veruit de voordeligste aanbieder). Een toetsing is een wettelijke verplichting voor bedrijven die opgeteld meer dan 40 uur per week mensen aan het werk hebben. Wij legden dit eerder uit op onze speciale RI&E-pagina.

Je kunt hier gebruik van maken via onderstaande link, bestaande leden kunnen contact met ons opnemen.

Vraag de gratis toetsing aan

Telefonische hulp over de RI&E

Naast de gratis toetsing biedt De Betere Schilder ook graag de mogelijkheid om vragen te stellen over dit, toch lastige, onderwerp. Dit kan dagelijks van 10.00 - 17.00 uur tijdens de Week van de RI&E. Je kunt dan alles vragen over de RI&E, de mogelijkheid dit onder te brengen bij De Betere Schilder en wanneer dit wel of niet verplicht is voor jouw bedrijf.

Neem gerust contact op
maxresdefault

Lid worden?

Het lidmaatschap kost dus evenveel als een eigen RI&E via De Betere Schilder, je krijgt er alleen veel meer voor terug! Indien je aan de toelatingseisen kan voldoen kun je onder meer profiteren van:

  • IJzersterk keurmerk
  • Dagelijks ondersteuning en klankbord
  • Klachtenprocedure en -bemiddeling
  • Klantreviews voor je site en in Google
  • Voordelig verfafval ophalen
  • Nu incl. welkomstcadeau!
Schrijf je in!
Geschreven door
Human Invest
Human Invest

Human-Invest is een organisatieadviesbureau, dat zich gespecialiseerd heeft in de onderwerpen arbeidsomstandigheden, verzuim en vitaliteit. Human Invest heeft een speciaal RI&E platform ontworpen voor het maken van een RI&E voor je schildersbedrijf. Ook kunnen zij de toetsing hiervan organiseren.

Gratis RI&E voor leden van De Betere Schilder. Niet-leden betalen slechts €390,- p/jr. 

Voorkom boetes oplopend tot wel €7.500,- euro en zorg voor een veilige werkomgeving met een wettelijk verplichte RI&E.

Meer informatie over de RI&E
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht