WIN: Volledige wrapping van jouw schildersbus

Geplaatst op 20 mei door Anza Pro.

Kan jouw schildersbus ook wel een likje verf gebruiken? Doe mee met de wedstrijd van onze partner ANZA PRO en win een volledige wrapping van jouw schildersbus.

Hoe meedoen?

De schildersbus van een professionele schilder is een van zijn belangrijkste tools. Het brengt hem tot bij de klanten, is zijn opslagplaats, zijn lunchplek en hét uithangbord van zijn bedrijf. Vooral met dat laatste wil ANZA PRO helpen. Met de wrap it up campagne kan elke professionele schilder een volledige gepersonaliseerde wrapping van zijn schildersbus winnen.

Stuur je mooiste of meest bijzondere project in (geen verdere eisen) of een mooi moment in je schilderscarriere en je maakt automatisch kans! 
Je kunt je foto inleveren via de knop hieronder.

Deel je project of moment!

Over ANZA PRO

Schilderen is een zware job, dat weten we bij Anza Pro. Daarom willen we het je zo gemakkelijk en zo pijnloos mogelijk maken. We ontwikkelen ergonomische, efficiënte producten. Onze rollers, verfborstels en alle toebehoren worden uitvoerig getest door professionele schilders. Verdeelt de roller voldoende verf? Ligt de verfborstel goed in de hand? We verbeteren onze producten zodat jij er optimaal mee presteert. Met de juiste tools maken we het zware werk graag lichter.

Geschreven door

Anza Pro

Anza Pro

Bij Anza Pro ontwerpen en ontwikkelen wij verfgereedschappen steeds met de meest veeleisende schilder in gedachte. Daarom geloven we sterk dat wij de geschikte partner in verfgereedschappen zijn voor de erkend Betere Schilder. 

Anza Pro geeft alle leden een waardevol en praktisch geschenk. Dit bevat onder meer schildergereedschap om zelf te testen.

 

Meer over de samenwerking

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

De Betere Schilder verwelkomt Justin Terlouw als veelzijdige stagiair

Ondanks de roerige tijd waarin we leven, is Kwaliteitsorganisatie D...

Lees dit bericht

Vakman versus beunhaas: 6 - 0!

Zes redenen om je aan te sluiten bij een kwaliteitsorganisatie.

Lees dit bericht

Koning Willem-Alexander feliciteert meesterschilder met Klanttevredenheid Award

In gesprek met Koning Willem-Alexander pleitte meesterschilder Koen...

Lees dit bericht