WIN: Volledige wrapping van jouw schildersbus

Geplaatst op 20 mei door Anza Pro.

Kan jouw schildersbus ook wel een likje verf gebruiken? Doe mee met de wedstrijd van onze partner ANZA PRO en win een volledige wrapping van jouw schildersbus.

Hoe meedoen?

De schildersbus van een professionele schilder is een van zijn belangrijkste tools. Het brengt hem tot bij de klanten, is zijn opslagplaats, zijn lunchplek en hét uithangbord van zijn bedrijf. Vooral met dat laatste wil ANZA PRO helpen. Met de wrap it up campagne kan elke professionele schilder een volledige gepersonaliseerde wrapping van zijn schildersbus winnen.

Stuur je mooiste of meest bijzondere project in (geen verdere eisen) of een mooi moment in je schilderscarriere en je maakt automatisch kans! 
Je kunt je foto inleveren via de knop hieronder.

Deel je project of moment!

Over ANZA PRO

Schilderen is een zware job, dat weten we bij Anza Pro. Daarom willen we het je zo gemakkelijk en zo pijnloos mogelijk maken. We ontwikkelen ergonomische, efficiënte producten. Onze rollers, verfborstels en alle toebehoren worden uitvoerig getest door professionele schilders. Verdeelt de roller voldoende verf? Ligt de verfborstel goed in de hand? We verbeteren onze producten zodat jij er optimaal mee presteert. Met de juiste tools maken we het zware werk graag lichter.

Geschreven door
Anza Pro
Anza Pro

Bij Anza Pro ontwerpen en ontwikkelen wij verfgereedschappen steeds met de meest veeleisende schilder in gedachte. Daarom geloven we sterk dat wij de geschikte partner in verfgereedschappen zijn voor de erkend Betere Schilder. 

Anza Pro geeft alle leden een waardevol en praktisch geschenk. Dit bevat onder meer schildergereedschap om zelf te testen.

 

Meer over de samenwerking
Meer nieuws
De Betere Schilder wederom sponsor Nationale SchildersVakprijs

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Kwaliteitsorganisatie De ...

Lees dit bericht
Wat voor schildersbedrijf heb jij?

Denk hieraan voor je je bindt aan een keurmerk

Lees dit bericht
SGA Vakdagen gaan definitief door

De Schilder- Glas- en Afwerkingsvakdagen in de Evenementenhal in Go...

Lees dit bericht