Verkerke en Van der Kruis grote winnaars bij Nationale SchildersVakprijs

Geplaatst op 30 november door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Waar de felbegeerde Juryprijs naar Barre Verkerke ging, wist (erkend Betere Schilder) Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze liefst 3 prijzen binnen te slepen. De 14e editie van de Nationale SchildersVakprijs stond bol van mooie verhalen en projecten.

schildersvakprijs-klein-021.jpg

Verkerke pakt de overall-juryprijs bij de Nationale SchildersVakprijs 2022, in De Verééniging in Hengelo. Ruben van der Kruis ging met liefst drie trofeeën naar huis: die in de categorie nieuwbouw- en renovatieschilderwerk, de publieksprijs én de klanttevredenheidspluim met het binnenwerk van bedrijfspand Different Doors in Budel. Na het veroveren van de klanttevredenheidspluim, de prijs voor de schilder met de meest tevreden opdrachtgever: ‘Deze is voor ons team.’

De overallprijs ontbreekt nog in de rijke verzameling van Van der Kruis. Die kaapt Verkerke voor zijn neus weg. Met diens muurschildering in Vlissingen leverde de Zeeuw niet alleen een ambachtelijk staaltje decoratieschilderwerk, maar gaf hij en passant het vertrouwen aan een groep jonge vakgenoten én inspireerde hij de buurt – die niet best te boek stond – met zijn werk.

Trotse sponsor

Als (inmiddels) jarenlange sponsor van de Nationale SchildersVakprijs was Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder trots op de vakmannen en -vrouwen van deelnemende bedrijven. Rob Polm van De Betere Schilder: "Ja, het waren stuk voor stuk mooie projecten, al in de voorselectie zaten geweldigde projecten. Extra gaaf dat er liefst 9 projecten van erkend Betere Schilders waren geselecteerd. Dat erkend Betere Schilder en ambassadeur van vaksjaken en vakwerk Ruben van der Kruis drie prijzen op kan halen is natuurlijk de kers op de taart. Maar een welverdiende felicitatie en dankwoord is wat mij betreft voor álle (voor)geselecteerde projecten toepasselijk."

maxresdefault
Geschreven door
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen
Meer nieuws
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht
Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

Ook in 2024 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, ...

Lees dit bericht