Verf Advies Centrum en De Betere Schilder slaan handen ineen

Geplaatst op 19 december door Verf Advies Centrum.

BERGSCHENHOEK - Het gerenommeerde Verf Advies Centrum gaat leden van De Betere Schilder voorzien van vaktechnische expertise en advisering.

Normenboek

Zo is er de afgelopen maanden gezamenlijk hard gewerkt aan een zogeheten normendocument voor schildersbedrijven. Dit document bevat de esthetische eisen/normen voor schilderwerk op hout. Dit geeft opdrachtgever en schilder op voorhand duidelijkheid over het te verwachten eindresultaat.

Directeur van het Verf Advies Centrum (VAC) Hans Koster: "Samen met De Betere Schilder hebben wij de bestaande beoordelingsmethodiek en esthetische eisen voor goed schilderwerk op papier gezet voor de leden van het keurmerk." Nick Polm van De Betere Schilder vervolgt: "Met het boekwerk en het kant-en-klare invulformulier hebben schilder en opdrachtgever al bij oplevering direct zekerheid over de geleverde kwaliteit."

Onafhankelijke inspecties

Mochten er bij oplevering toch verschillen in interpretatie over het werk zijn, dan kan het VAC ingeschakeld worden om een bindende en onafhankelijke inspectie uit te voeren. Eventuele openstaande facturen worden dan in een depot gestort, waardoor de schilder verzekerd is van uitbetaling, wanneer het werk conform de normen uitgevoerd is. "Opdrachtgevers verwachten een onafhankelijk oordeel bij een inspectie. Deze samenwerking voorziet hierin. Daarnaast worden de inspecties uitgevoerd voor een vast laag bedrag en hebben zowel opdrachtgever als opdrachtnemer vanwege de bindende uitspraak direct zekerheid over het uitgevoerde werk, aldus Polm”

Bekijk al onze partners
Geschreven door
Verf Advies Centrum
Verf Advies Centrum

Het Verf Advies Centrum is geen onbekende in de schilderswereld. Het bedrijf moet regelmatig in de rechtbank verschijnen voor een onafhankelijk oordeel over uitgevoerde werkzaamheden. De vaktechnische expertise is dan ook uitmuntend te noemen. 

Onafhankelijke inspectie & bindende rapportage voor erkend Betere Schilders

Een erkend Betere Schilder heeft de mogelijkheid een bindend en onafhankelijk onderzoek op te vragen bij het VAC tegen een aantrekkelijk tarief.

Inspectie aanvragen
Meer nieuws
easyqlimitededitionmodelleermessenset.png
Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie ...

Lees dit bericht
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht