Nieuwe samenwerking volledig in teken van ondersteuning en werving van schilders

Flexschilder.nl en Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder gaan een samenwerking aan om schilders te informeren, ondersteunen, werven én enthousiasmeren voor de schildersbranche.

Voordelen voor erkend Betere Schilders

Beide organisaties gaan werken aan een gezamenlijke benadering van nieuwe schilders. Ook krijgen erkend Betere Schilders juridische hulp met betrekking tot arbeidsrecht én komt er een kant-en-klare oplossing om schijnzelfstandigheid uit te sluiten. Dit laatste voor zowel werkgevers, als zzp’ers. Dat zijn slechts twee voorbeelden, er wordt immers meer gedaan.

Hevig tekort aan vakschilders

Nick Polm van De Betere Schilder: “Het is algemeen bekend dat er een groot tekort heerst aan vakschilders. Daarnaast zochten wij een partner die is gespecialiseerd in arbeidsrecht en andere regelgeving omtrent personeel en inhuur (waaronder zzp’ers). Met deze samenwerking hebben we een landelijke partner die schilders hierbij op regionaal niveau kan ondersteunen. Maar het partnership gaat verder dan dat, zo gaan we ook diverse bijeenkomsten organiseren en schilders continu informeren over alle zaken rondom personeel en inleners. Zaken als wetgeving, tips, rekenvoorbeelden, tools en tests.”

Win-win voor de schildersbranche

Leon van Giezen van Flexschilder: “Met een landelijke partner als De Betere Schilder komen wij direct in beeld bij de hele schildersbranche. Met behulp van onze creativiteit en diverse innovaties kunnen wij schilders helpen met extra handen én in allerlei zaken daarnaast. Dankzij dit partnership kunnen wij meer schilders hiermee ondersteunen. Een win-win situatie voor de schildersbranche.”

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

CAO SAG algemeen verbindend verklaard

De collectieve arbeidsovereenkomst die OnderhoudNL enige tijd geled...

Lees dit bericht

Week van de Schilder: Eerste kennisprogramma voor Schilders Vakdagen

Deze editie van Schilders Vakdagen (2, 3 en 4 november) wordt er vo...

Lees dit bericht

Miljoenennota 2021, dit betekent het voor jouw schildersbedrijf

Vanwege de nog altijd lopende formatie zijn er dit jaar beduidend m...

Lees dit bericht