Nieuwe samenwerking volledig in teken van ondersteuning en werving van schilders

Flexschilder.nl en Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder gaan een samenwerking aan om schilders te informeren, ondersteunen, werven én enthousiasmeren voor de schildersbranche.

Voordelen voor erkend Betere Schilders

Beide organisaties gaan werken aan een gezamenlijke benadering van nieuwe schilders. Ook krijgen erkend Betere Schilders juridische hulp met betrekking tot arbeidsrecht én komt er een kant-en-klare oplossing om schijnzelfstandigheid uit te sluiten. Dit laatste voor zowel werkgevers, als zzp’ers. Dat zijn slechts twee voorbeelden, er wordt immers meer gedaan.

Hevig tekort aan vakschilders

Nick Polm van De Betere Schilder: “Het is algemeen bekend dat er een groot tekort heerst aan vakschilders. Daarnaast zochten wij een partner die is gespecialiseerd in arbeidsrecht en andere regelgeving omtrent personeel en inhuur (waaronder zzp’ers). Met deze samenwerking hebben we een landelijke partner die schilders hierbij op regionaal niveau kan ondersteunen. Maar het partnership gaat verder dan dat, zo gaan we ook diverse bijeenkomsten organiseren en schilders continu informeren over alle zaken rondom personeel en inleners. Zaken als wetgeving, tips, rekenvoorbeelden, tools en tests.”

Win-win voor de schildersbranche

Leon van Giezen van Flexschilder: “Met een landelijke partner als De Betere Schilder komen wij direct in beeld bij de hele schildersbranche. Met behulp van onze creativiteit en diverse innovaties kunnen wij schilders helpen met extra handen én in allerlei zaken daarnaast. Dankzij dit partnership kunnen wij meer schilders hiermee ondersteunen. Een win-win situatie voor de schildersbranche.”

Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht