Erkend Betere Schilders hoog gewaardeerd, met De Vakbroeders voorop

Geplaatst op 15 februari door Klantenvertellen.

In een vol coronajaar hebben opdrachtgevers de schildersbedrijven met het keurmerk van De Betere Schilder ongekend hoog beoordeeld. De aangesloten schildersbedrijven hebben nu een gemiddelde beoordeling van 9,2. Zoals gebruikelijk zijn de drie beste schilders per regio in het zonnetje gezet. Er werden in totaal zo’n 1800 reviews geplaatst, vergelijkbaar met 2020.

9,2 gemiddeld over de afgelopen jaren

Door de vele jaren heen hebben de erkend Betere Schilders nu een gemiddelde beoordeling van 9,2.

Directeur Nick Polm van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder:
“Dit is echt een ongekend hoge beoordeling. En dat voor een ambacht waarin je voornamelijk met je handen werkt. Daar kunnen de schilders enorm trots op zijn. Dat zijn wij namelijk ook. Dit is een extreem mooi cijfer voor al dat schilderwerk, toch belangrijke en kostbare projecten voor menig opdrachtgever.”

Regio Zuid-Nederland levert wederom beste schilders

Landelijke winnaar is het nog jonge schildersbedrijf De Vakbroeders uit Soerendonk. Eigenaren Jur en Ayoub: “Schitterend nieuws, we staan ervan te shaken! Onze (inmiddels zeven) mensen verdienen een heel groot compliment hiervoor.”

Waarom De Vakbroeders denken te hebben gewonnen? “Ik denk omdat iedereen binnen het bedrijf dezelfde werkwijze heeft en omdat we heel kort op het werk zitten. Met een topteam, maak je topwerk.”

De winnaar van vorig jaar, Meesterschilder & Restaurateur Koen Dijkstra, eindigde met een minimale afstand op plaats 2 in dezelfde regio. Op plaats 3 in de regio Zuid-Nederland eindigde Admiraal Schilderwerken uit Oude Tonge.
Polm: “Of Broeders (net als Dijkstra vorig jaar) ook door Koning Willem-Alexander zal worden gefeliciteerd, valt nog te bezien. Maar het is zonder meer een prestatie van formaat.”

 

De Ridder Schilder beste in Regio Midden-Nederland

Alex de Ridder van De Ridder Schilderwerken uit Schoonhoven was in de regio eerdere winnaar Van Hussel Schilderwerken net de baas. Als derde eindigde nieuwkomer H&K Schildersbedrijf uit Apeldoorn.

Nosta Schilderwerken wint in Regio Noord-Nederland

Het bedrijf uit Alkmaar ontving, net als de anderen, een ingelijste Klanttevredenheid Award vanwege zijn hoge beoordelingen. Roseboom Schilderwerken, al sinds jaar en dag aangesloten bij het keurmerk, eindigde op plaats 2. De top drie werd gecomplementeerd door de winnaar van vorig jaar: Schildersbedrijf Henk Postma uit Zwagerbosch.

Geschreven door
Klantenvertellen
Klantenvertellen

Klantenvertellen is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in totaal circa 12.000 klanten en heeft een unieke samenwerking met Google, waardoor klantenreviews worden getoond in die zoekmachine.

Gratis klantreviews voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen daarnaast ook de beschikking over een banner voor plaatsing op hun website. Ook tellen de reviews mee in Google.

Bekijk al onze klantreviews
Meer nieuws
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht
Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

Ook in 2024 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, ...

Lees dit bericht