Meesterschilder & Restaurateur Koen Dijkstra wint Klanttevredenheid Award 2020

Geplaatst op 3 december door Klantenvertellen.

In de jaarlijkse klanttevredenheid-wedstrijd onder alle erkend Betere Schilders is Koen Dijkstra degene met de meest feilloze klantbeoordelingen. In zowel de regio’s Noord-, Midden- als Zuid-Nederland zijn de drie beste vakschilders in het zonnetje gezet.

Ruim 1800 reviews via Klantenvertellen

Klanttevredenheid staat bij De Betere Schilder hoog in het vaandel. Al sinds 2005 voert de kwaliteitsorganisatie klanttevredenheidsonderzoeken uit bij opdrachtgevers. Sinds enkele jaren loopt dit via het onafhankelijke reviewbureau Klantenvertellen uit Tilburg. Dit systeem kan gratis worden gebruikt door erkend Betere Schilders (t.w.v. 499,- p/jr) en is een ideale manier om de klanttevredenheid te meten en publiceren. De reviews zijn bovendien door álle klanten openbaar in te vullen, controle vindt plaats door het reviewbureau.

In 2020 vonden er ruim 1800 reviews plaats, met een gemiddelde waardering van een 9,4. Rob Polm van De Betere Schilder: “Een schitterende prestatie van alle deelnemende vakschilders. Dit onderstreept de gezamenlijke bereidheid vakwerk en een uitstekende service af te leveren. Iets om met recht trots op te zijn.”

Bekijk deze en meer partners

“Altijd leuk om zo’n mooie waardering te krijgen!”

De in Eindhoven gevestigde meesterschilder Koen Dijkstra is in zijn nopjes met het winnen van de prijs. Dijkstra: “Ik ga mijn klanten zeker bedanken met een mooi kaartje. Dankzij hen verdien ik mijn boterham en deze prijs.” Dijkstra is niet alleen regiowinnaar in Zuid-Nederland, maar ook Overall-winnaar en mag zich dus een jaar lang de beste noemen. De prijsuitreiking is in drie regio's verdeeld en elke regio kent een top drie. Rob Polm: "Op die manier kunnen wij meer schilders in het zonnetje zetten, want dat is niet meer dan verdiend, slechts één winnaar uitroepen voelt verkeerd."

De top drie in Zuid-Nederland wordt verder gecomplementeerd door:

  1. Eddie Kok Schilderwerken uit Nieuwkuijk
  2. De Vakbroeders uit Soerendonk

Schildersbedrijf Vincent Jansen tweede keer op rij in Midden-Nederland

Vincent Jansen met het gelijknamige schildersbedrijf is gevestigd in Rozendaal en eindigt net als vorig jaar op de eerste plaats in Midden-Nederland. De rest van de top drie:

  1. De Ridder Schilderwerken uit Schoonhoven
  2. P. Rorije Schilders- en Afwerkingsbedrijf uit Apeldoorn

Henk Postma volledig verrast door eerste plaats in Noord-Nederland

Het Friese schildersbedrijf van Henk Postma (Zwagerbosch) was naar eigen zeggen volledig verrast door zijn prijswinnende review-cijfer. Postma: “Tuurlijk weet je dat je klanten je werk waarderen, maar ik had mij er eerlijk gezegd niet mee bezig gehouden. Des te leuker is de verrassing!” De top drie wordt gecomplementeerd door:

  1. Flevo Painting uit Almere
  2. Nosta Schilderwerken uit Alkmaar
Geschreven door
Klantenvertellen
Klantenvertellen

Klantenvertellen is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in totaal circa 12.000 klanten en heeft een unieke samenwerking met Google, waardoor klantenreviews worden getoond in die zoekmachine.

Gratis klantreviews voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen daarnaast ook de beschikking over een banner voor plaatsing op hun website. Ook tellen de reviews mee in Google.

Bekijk al onze klantreviews
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht