Week van de Schilder: Eerste kennisprogramma voor Schilders Vakdagen

Geplaatst op 2 augustus door Rob Polm.

Deze editie van Schilders Vakdagen (2, 3 en 4 november) wordt er voor het eerst een praktijkgericht (kennis)programma opgezet: Week van de Schilder. De Betere Schilder maakt deel uit van de projectgroep hiervan.

Programma Week van de Schilder

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder maakt samen met o.a. NELF, Wijzonol, Van Wijk Verf en Eisma deel uit van de projectgroep voor de Week van de Schilder. Dit initiatief in de schildersbranche een praktijkgericht (kennis)programma voor verschillende doelgroepen. In samenwerking met de projectgroep Week van de Schilder vullen we de drie beursdagen met workshops, demo’s en zelfs een vakwedstrijd. Elke dag staat in het teken van een ander programma:

2 november: Dag van Vakmanschap

Op deze dag staat het programma in teken van de toekomstige schilders! Ze krijgen korte praktijksessies over toegepaste thema’s en efficiënt werken.3 november Onderhoudscongres

Op het onderhoudscongres presenteren exposanten en partners in een praktische manier hun bevindingen en ideeën over de grote uitdagingen in de schildersbranche.4 november: SchildersVAK Challenge

Deze dag vinden de voorrondes plaats voor de SchildersVAK Challenge door Eisma! Schilderteams gaan in de strijd om tijdens deze challenges alles zo snel en vakkundig mogelijk alles af te ronden.

Spray Paint and Masking Challenge 2020

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Pensioenpremie fors omhoog vanaf 2021

Het opbouwen van het verplichte schilderpensioen wordt vanaf 4 janu...

Lees dit bericht

Meeste schilders vinden duurzaamheid belangrijk

De meeste schilders vinden hun manier van werken prima, en zijn wat...

Lees dit bericht

S.G.A. Vakdagen vernieuwd en gewijzigd in Schilders Vakdagen

De vakbeurs S.G.A. Vakdagen in Evenementenhal Gorinchem gaat vanaf ...

Lees dit bericht