SGA Vakdagen uitgesteld naar 2021

Geplaatst op 15 september door Nick Polm.

De in november geplande Schilder- Glas- en Afwerkingsvakdagen in Gorinchem zijn vanwege de heersende Corona-crisis uitgesteld naar 2021. In een eerder bericht bleek dat de beurs nog wél door zou gaan, maar dat besluit is deze week teruggedraaid.

Gevolgen Coronavirus

Op 3, 4 en 5 november stonden de welbekende SGA Vakdagen gepland voor schilderend Nederland. Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is al veel jaren achtereen aanwezig voor relaties, leden en anderen. Vanwege de beperkte animo bij exposanten én als gevolg van de diverse maatregelen was het niet verantwoord om de beurs door te laten gaan in 2020. Eerder schreven we al wat voor gevolgen Corona heeft voor schildersbedrijven, maar voor de evenementenbranche geldt uiteraard dat Corona een hevig beperkende factor is. 

Lambert Van Gameren van de SGA Vakdagen: “Dit zijn uitzonderlijke situaties, waarin wij mee moeten denken met de sector. S.G.A. Vakdagen is al jarenlang een begrip voor duizenden professionals. Dat kunnen we alleen waarborgen door een kwalitatieve beurs neer te zetten. Gezien de huidige omstandigheden kunnen wij dat voor 2020 helaas niet garanderen.”

 

Vooruitblik
De nieuwe datum voor S.G.A. Vakdagen is 2, 3 en 4 november 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Veel exposanten hebben al bevestigd de inschrijving te verplaatsen naar 2021. “In samenwerking met exposanten en bezoekers doen wij er alles aan om een mooie editie van S.G.A. Vakdagen neer te zetten”, aldus Van Gameren.

De Betere Schilder: "Wij betreuren dat de beurs niet doorgaat, maar hadden dit uiteraard wel aan zien komen. We zullen de beursorganisatie voorzien van steun hopen er samen met hen volgend jaar extra mooie SGA Vakdagen van te maken."

Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht