SGA Vakdagen gaan definitief door

Geplaatst op 25 juni door Nick Polm.

De Schilder- Glas- en Afwerkingsvakdagen in de Evenementenhal in Gorinchem gaan definitief door nu de Corona-regels gisteren wederom zijn versoepeld. Ook Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder zal hier weer aanwezig zijn met een beursstand.

sga logo trans

“Met het groene licht vanuit de overheid gaan wij aan de slag om in november een vakbeurs te organiseren die na een moeilijke corona-periode een belangrijke impuls geeft aan de commerciële en innovatieve ontwikkeling in de schilder-, glas- en afbouwbranche. Zodra men binnen is, kan er vrij bewogen worden over de beursvloer. Uiteraard hanteren wij op alle plekken op de beursvloer de anderhalve meter afstand. Ook is er de mogelijkheid om zowel op als buiten de beursvloer verantwoord met elkaar te netwerken. Verder worden er extra hygiënemaatregelen getroffen, waaronder extra schoonmaak van bijvoorbeeld sanitair en op diverse plekken zijn desinfectiestations te vinden.” Aldus John Leicht namens de SGA Vakdagen.

Week van de Schilder

Tijdens de SGA Vakdagen vindt tegelijk de 'Week van de Schilder' plaats waar schilders 'de aandacht krijgen die ze verdienen'. Dit concept is georganiseerd (om de beurs nog aantrekkelijker te maken) door enkele mooie partijen uit de schildersbranche, waaronder: Van Wijhe Verf, Eisma, Nelf én Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder.


De Week van de Schilder bevat drie verschillende programma's per dag:

  • Op dinsdag 3 november is het de bedoeling leerlingen warm te maken voor het schildersvak. In 8 leslokalen worden theorie en praktijklessen aan leerlingen gegeven door exposanten actief in de branche. 
  • Woensdag 4 november staat in het teken van 'Het feest voor de schilder'
  • Op donderdag 5 november vindt er een duurzaamheids- en onderhoudscongres plaats, met lezingen van Wijzonol en Baril Coatings (van partner Copperant)

Meer informatie hierover volgt in de loop van het jaar. Ook de uitnodigingen volgen in een later stadium.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

icoon eherkenning orginele kleuren 1

eHerkenning: noodzakelijk voor je schildersbedrijf!

Als schildersbedrijf heb je te maken met overheidsinstanties zoals ...

Lees dit bericht
bg hotspot 3.cc508b30edc7

Onderzoek: Hoe vinden we samen nieuwe kwasten?

Hoe vinden we samen nieuwe kwasten? Dat is de naam van de enquête d...

Lees dit bericht
partnership wrk

Grandioze korting bij nieuwe partner in werkkleding WRK Wear

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft niet stilgezeten de ...

Lees dit bericht