Copperant en De Betere Schilder starten duurzame samenwerking

Geplaatst op 23 januari door Copperant.

BERGSCHENHOEK - Verfmerk Copperant en Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder starten het nieuwe jaar met een duurzame samenwerking waarin het delen van kennis centraal staat.

'Groene schilders'

"Net als Copperant onderschrijven wij het belang van duurzaamheid en het klimaat in het bijzonder. De opmars van natuurvriendelijke verven is ook al enige tijd gaande," aldus Nick Polm van De Betere Schilder. Polm vervolgt: "Wij gaan opdrachtgevers dan ook de mogelijkheid geven te kiezen voor een offerte bij een milieubewust schildersbedrijf. Dit gaan we doen door de verbinding te zoeken met de zogeheten 'Groene Schilders' van Copperant en door dit als mogelijke eis bij een offerte te voegen. Zo krijgen milieubewuste schilders meer aandacht op onze website." Kersverse erkend Betere Schilders krijgen daarnaast ter kennismaking een voucher voor gratis liters Copperant-verf die men kan ophalen bij een Copperant-dealer.

Biobased

Danny Rijken van Copperant benadrukt daarnaast dat er meer wordt gedaan: "Copperant gaat ook (verftechnische) kennis delen met De Betere Schilders. Door bijvoorbeeld in te gaan op de chemische verschillen tussen biobased verven en synthetische verven. Dit gaan we doen door gezamenlijke blogs, professionele vlogs en trainingsavonden voor relaties van Copperant en De Betere Schilder.

Over Copperant

Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor duurzaam vakmanschap. Baril Coatings gaat voor oplossingen die passen bij de klant en die respect hebben voor de leefomgeving. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum, Minérale en Altra een compleet pakket op basis van natuurlijke grondstoffen voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. Al 150 jaar geeft de verf kleur en glans aan monumenten, boerderijen en huizen. Het merk voor de vakschilder werd vroeger gemaakt door Verffabriek Het Y in Amsterdam. De recepten van de verf zijn goed bewaard gebleven en blijken in deze tijd zeer waardevol voor het door ontwikkelen van de duurzame verf. Sinds 2007 wordt de verf door Baril Coatings in Etten-Leur geproduceerd. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

Geschreven door

Copperant

Copperant

Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor duurzaam vakmanschap. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum, Minérale en Altra een compleet pakket op basis van natuurlijke grondstoffen voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

Delen van verftechnische kennis en gratis Copperant-verf ter kennismaking

Dit doen we door middel van offertes voor duurzaam schilderwerk, trainingsdagen én kennisartikelen voor erkend Betere Schilders.

Copperant

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Woonhuissubsidie voor rijksmonument aanvragen

Als particuliere eigenaar van een rijksmonument met woonfunctie kun...

Lees dit bericht

De Miljoenennota, wat wijzigt er voor jou?

Beter, eerlijker en duurzamer uit de crisis. Dat wil het kabinet be...

Lees dit bericht

Let op: De datum van belastingaangifte is NIET aangepast

Ondanks de gekke tijden waarin we leven, moet je voor 1 mei 'gewoon...

Lees dit bericht