Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Geplaatst op 5 juni door Repair Care.

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie en duurzaamheid in het repareren van hout. Van bescheiden nieuwkomer tot toonaangevend marktleider heeft het bedrijf een evolutie doorgemaakt. Gedreven door een diepgewortelde overtuiging om hoogwaardige producten te ontwikkelen én een positieve impact te hebben op het milieu en de gemeenschap. Met algemeen directeur Jos van den Berg en manager R&D and Operations Paul Ostlender staan we stil bij deze mooie mijlpaal.

easyqlimitededitionmodelleermessenset.png

Pioniersgeest van Repair Care

In 1989 richtten Cor Blom en Theo Vugts Repair Care op, destijds nog bekend als Window Care Systems. Na 6 jaar nam Jos de leiding over als algemeen directeur. “Happy customers, die zijn altijd ons uitgangspunt geweest,” geeft hij aan. “In de eerste periode maakten we precies de houtreparatie-oplossingen die onze klant vroeg. Ons aanbod volgde de vraag. Later draaiden we dat om en ontwikkelden we een assortiment dat zo doordacht was, dat een steeds groter publiek het wilde gebruiken. Zo vestigden we onze naam als aanbieder van vernieuwende producten en diensten waarmee duurzame reparaties snel, eenvoudig en veilig worden gerealiseerd.”

Volg de trainingen met 20% of zelfs 100% korting!

Evolutie en professionalisering

Paul benadrukt de verschillende fasen van Repair Cares ontwikkeling, van pionieren tot professionalisering en zelfsturing: “Tot circa 2005 lag de nadruk op het verkennen van technische oplossingen voor houtrot, terwijl de daaropvolgende professionaliseringsperiode gericht was op het versterken van interne processen en productkwaliteit. We bouwden ons eigen laboratorium, gingen samenwerken met vooraanstaande internationale autoriteiten en investeerden in testpanels en steeds verdergaande testprotocollen.” Sinds 2017 heeft Repair Care een nieuwe fase ingeluid, waarbij zelfsturende teams zorgen voor nog meer flexibiliteit en innovatiekracht.

maxresdefault

Duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid

Het sociaal-maatschappelijke aspect is bij Repair Care minstens zo belangrijk als het commercieel-innovatieve. “Wij geloven in duurzaamheid en het beschermen van alles wat we hebben op deze wereld,” zegt Jos. “En naast het leveren van hoogwaardige producten, ligt onze focus op het creëren van een werkomgeving waarin mensen floreren en vooral – net als de klanten – happy zijn. Met interne ontwikkelingsprogramma's en een open bedrijfscultuur versterken wij onze rol als marktleider in duurzaam onderhoud en vergroten we onze impact op zowel het milieu als de gemeenschap. In Nederland, én daarbuiten.”

Vol vertrouwen vooruit

Ook de komende tijd blijft de focus op duurzaamheid en klanttevredenheid onverminderd hoog. Paul concludeert: “Onze reis van pionier tot marktleider is mogelijk gemaakt door onze toewijding aan onze klanten en onze passie voor vooruitgang.” Jos vult aan: “We zijn trots op wat we hebben bereikt en kijken vol enthousiasme naar de toekomst, waarin we blijven streven naar een optimale dienstverlening en duurzame oplossingen voor onze klanten.” Met een sterke basis van vakmanschap en innovatie kijkt Repair Care met vertrouwen uit naar de volgende 35 jaar.

Geschreven door
Repair Care
Repair Care

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment hoogwaardige producten voor de professionele markt bieden zij ook gecertificeerde opleidingen in duurzaam houtrotherstel en -schade. 

20% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders kunnen voordelig trainingen volgen voor Niveau 1, 2 of 3. Werknemers kunnen de training volgen met 100% subsidie!

Bekijk de opleidingen
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht