Ontmoet onze nieuwe stagiair Thomas

Geplaatst op 29 april door Nick Polm.

Maak kennis met onze nieuwe stagiair Thomas de Koning, de eerstejaars student Junior Accountmanager op het ROC Mondriaan in Den Haag.

Schilders zijn vaak in voor een grapje

"Mijn naam is Thomas de Koning en ik kom uit Rotterdam. Ik ben 18 jaar oud en volg de opleiding Junior-Accountmanager. Mijn studie doe ik in Den Haag en ik vind het onwijs leuk, ik heb altijd veel motivatie en ben erg leergierig.

Hoe ben je bij De Betere Schilder terechtgekomen?
Deels via school maar ook via de stagezoekmachine genaamd B3 net. Daar stond het bedrijf goed aangeschreven en het leuk mij meteen leuk omdat ik een werkverleden heb in de bouw.  
Wat mij aanspreekt in de branche is vooral het klantcontact met klanten of leden. Ook vind ik het leuk om me bezig te houden met klanten of leden werven en de daarbij behorende onderzoeken.

Wat hoop je te leren?
Ik ben altijd enthousiast en gemotiveerd de juiste targets te behalen. Wat ik hoop te leren tijdens mijn stage is eigenlijk alles rondom het vak Accountmanager. Op die manier kan ik zo goed mogelijk worden klaargestoomd voor het werkleven later. Over 10 jaar ben ik een goede enthousiaste accountmanager die sterk in zijn schoenen staat en bij een mooi bedrijf de juiste werkzaamheden kan verrichten.

Heb je al contact met schilders gehad? Hoe bevalt dat?
Met de schilders heb ik al veel contact gehad. Ik vind het erg leuke mensen en ze zijn altijd in voor een grapje. Op de serieuze momenten wordt er niet gedold en zijn ze serieus. Die combinatie vind ik persoonlijk erg fijn! Ik ben een erg fanatiek en een ondernemend mens dus heb altijd ideeën door mijn hoofd spoken. Bijvoorbeeld over hoe ik iets extra’s zou kunnen doen voor de schilder. Veel van dit soort ideeën bestaan uit een klein maar goed gebaar en daarbij komt het ook echt uit mijn hart. 

 

Fijne dag en hopelijk tot snel!

Meer nieuws
easyqlimitededitionmodelleermessenset.png
Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie ...

Lees dit bericht
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht