Nieuwe verspuitbare grondverf en zijdeglanslak van Copperant

Geplaatst op 14 oktober door Copperant.

Copperant, de groenste verf introduceert twee nieuwe producten in de verspuitbare Altra lijn. Naast de succesvolle Altra Muurverf, Primer en Altra White worden de Altra Grondverf en de Altra Finish zijdeglans nu toegevoegd aan de productlijn. Steeds meer schilders breiden hun dienstenpakket uit met spuitapplicatie. Dus de vraag naar verspuitbare verf groeit, ook voor houtwerk. Copperant biedt met deze twee biobased producten een duurzaam alternatief voor spuitverf. Perfect voor in de circulaire bouw, maar ook voor de professionele schilder die duurzaam meters wil maken.

Biobased bindmiddel

En andere natuurlijke grondstoffen

Altra Grondverf

De Copperant Altra Grondverf is een universele watergedragen grondverf op basis van biobased bindmiddel een andere natuurlijke grondstoffen. Deze grondverf is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan op diverse ondergronden worden gebruikt zoals hout, steen, staal en kunststof. De grondverf is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur van het Copperant Kleur Mengsysteem.

 

Altra Finish zijdeglanslak

Altra Finish is een watergedragen dekkende zijdeglanslak op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. Deze verf is te verspuiten bij zeer lage druk en is geschikt voor op hout zowel binnen als buiten. In combinatie met de Altra Grondverf biedt Altra Finish zijdeglanslak een langdurige bescherming.

 

Demo-tour

Om vakschilders kennis te laten maken met onze nieuwe verspuitbare verven komen wij in november naar een aantal dealers toe. Deze Altra demo-tour is in samenwerking met Spray Support. Houdt voor meer informatie hierover en een overzicht met deelnemende dealers de website www.copperant.com in de gaten.

Geschreven door

Copperant

Copperant

Copperant is het kwaliteitsmerk van Baril Coatings voor vakschilders die kleur willen bekennen en bewust kiezen voor duurzaam vakmanschap. Copperant presenteert met de Pura, Quattro, Ycoleum, Minérale en Altra een compleet pakket op basis van natuurlijke grondstoffen voor binnen- en buiten dat breed toepasbaar is op vele soorten ondergronden. De verf wordt volledig geproduceerd op zonne-energie.

Delen van verftechnische kennis en gratis Copperant-verf ter kennismaking

Dit doen we door middel van offertes voor duurzaam schilderwerk, trainingsdagen én kennisartikelen voor erkend Betere Schilders.

Copperant

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

SGA Vakdagen uitgesteld naar 2021

De in november geplande Schilder- Glas- en Afwerkingsvakdagen in Go...

Lees dit bericht

Erkend Betere Schilders hoog gewaardeerd, met De Vakbroeders voorop

In een vol coronajaar hebben opdrachtgevers de schildersbedrijven m...

Lees dit bericht

Verklaring avondklok voor werkenden

In heel Nederland geldt vanaf vandaag een avondklok. Van 21.00 uur ...

Lees dit bericht