Nieuwe verspuitbare grondverf en zijdeglanslak van Copperant

Copperant, de groenste verf introduceert twee nieuwe producten in de verspuitbare Altra lijn. Naast de succesvolle Altra Muurverf, Primer en Altra White worden de Altra Grondverf en de Altra Finish zijdeglans nu toegevoegd aan de productlijn. Steeds meer schilders breiden hun dienstenpakket uit met spuitapplicatie. Dus de vraag naar verspuitbare verf groeit, ook voor houtwerk. Copperant biedt met deze twee biobased producten een duurzaam alternatief voor spuitverf. Perfect voor in de circulaire bouw, maar ook voor de professionele schilder die duurzaam meters wil maken.

Biobased bindmiddel

Altra Grondverf

De Copperant Altra Grondverf is een universele watergedragen grondverf op basis van biobased bindmiddel een andere natuurlijke grondstoffen. Deze grondverf is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan op diverse ondergronden worden gebruikt zoals hout, steen, staal en kunststof. De grondverf is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur van het Copperant Kleur Mengsysteem.

 

Altra Finish zijdeglanslak

Altra Finish is een watergedragen dekkende zijdeglanslak op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. Deze verf is te verspuiten bij zeer lage druk en is geschikt voor op hout zowel binnen als buiten. In combinatie met de Altra Grondverf biedt Altra Finish zijdeglanslak een langdurige bescherming.

 

Demo-tour

Om vakschilders kennis te laten maken met onze nieuwe verspuitbare verven komen wij in november naar een aantal dealers toe. Deze Altra demo-tour is in samenwerking met Spray Support. Houdt voor meer informatie hierover en een overzicht met deelnemende dealers de website www.copperant.com in de gaten.

Meer nieuws
easyqlimitededitionmodelleermessenset.png
Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie ...

Lees dit bericht
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht