Nieuwe verspuitbare grondverf en zijdeglanslak van Copperant

Copperant, de groenste verf introduceert twee nieuwe producten in de verspuitbare Altra lijn. Naast de succesvolle Altra Muurverf, Primer en Altra White worden de Altra Grondverf en de Altra Finish zijdeglans nu toegevoegd aan de productlijn. Steeds meer schilders breiden hun dienstenpakket uit met spuitapplicatie. Dus de vraag naar verspuitbare verf groeit, ook voor houtwerk. Copperant biedt met deze twee biobased producten een duurzaam alternatief voor spuitverf. Perfect voor in de circulaire bouw, maar ook voor de professionele schilder die duurzaam meters wil maken.

Biobased bindmiddel

Altra Grondverf

De Copperant Altra Grondverf is een universele watergedragen grondverf op basis van biobased bindmiddel een andere natuurlijke grondstoffen. Deze grondverf is geschikt voor binnen- en buitentoepassingen en kan op diverse ondergronden worden gebruikt zoals hout, steen, staal en kunststof. De grondverf is verkrijgbaar in iedere gewenste kleur van het Copperant Kleur Mengsysteem.

 

Altra Finish zijdeglanslak

Altra Finish is een watergedragen dekkende zijdeglanslak op basis van plantaardig bindmiddel en andere natuurlijke grondstoffen. Deze verf is te verspuiten bij zeer lage druk en is geschikt voor op hout zowel binnen als buiten. In combinatie met de Altra Grondverf biedt Altra Finish zijdeglanslak een langdurige bescherming.

 

Demo-tour

Om vakschilders kennis te laten maken met onze nieuwe verspuitbare verven komen wij in november naar een aantal dealers toe. Deze Altra demo-tour is in samenwerking met Spray Support. Houdt voor meer informatie hierover en een overzicht met deelnemende dealers de website www.copperant.com in de gaten.

Meer nieuws
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht
Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

Ook in 2024 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, ...

Lees dit bericht