Nieuw partnership wapent schilders tegen ziekte en verzuim

Geplaatst op 25 januari door Arbo Zeker Plan.

Per heden kunnen schilder-werkgevers simpel voldoen aan de wettelijke verplichting een contract met een arbodienst te hebben en passende zorg en begeleiding aan werknemers te bieden. Ook kunnen zij hun risico bij ziekte collectief en voordelig verzekeren dankzij de nieuwe samenwerking.

partnership arbo

Maximaal 2 jaar doorbetalen

Een werkgever moet werknemers bij ziekte maximaal 2 jaar doorbetalen. En dat terwijl de werknemer niet kan werken. Dat kan een bedrijf zomaar €90.000,- per jaar kosten.

Daarnaast is het wettelijk verplicht om al vanaf één werknemer een arbodienst of bedrijfsarts in te schakelen voor de verzuimbegeleiding van zieke werknemers. De Betere Schilder, Arbo Zeker Plan én Schilder Zeker Plan bieden nu een kant-en-klare oplossing met een collectief totaalpakket tegen ziekteverzuim.

Vraag meteen info of een vergelijking aan!

Arbodienstverlening of meteen alles collectief regelen?

Rob Polm van De Betere Schilder: “Sinds enige tijd kunnen schilders voor slechts €349,- een schilders-RI&E bij ons maken, iets dat ook wettelijk verplicht is. Hierdoor kwamen wij erachter dat veel schildersbedrijven geen arbodienst hebben ingeschakeld, terwijl dit ook verplicht is. En je moet er toch niet aan denken dat je voor lange tijd het loon van een zieke werknemer moet doorbetalen, zónder dat je daarvoor verzekerd bent? Ook wil je die zieke werknemer weer zo snel mogelijk op de been helpen. Nu kun je dat collectief in 1 keer regelen!”

Jeroen Wolf van Arbo Zeker Plan vervolgt: “De wetgeving vraagt van kleine ondernemers evenveel als van grote organisaties. Echter hebben zij vaak hiervoor een personeelsadviseur in dienst. Deze taken worden in het contract door Arbo Zeker Plan verzorgd, waardoor u zich kunt blijven richten op uw alledaagse werkzaamheden.”

 

Naast de collectieve ziekteverzuimverzekering is het ook mogelijk alleen de wettelijk verplichte arbodienst in te schakelen. Dit kan voor een vaste prijs van 11,63 p/mnd per werknemer.

Regel je arbodienstverlening en meer..

Geschreven door

Arbo Zeker Plan

Arbo Zeker Plan

Arbo Zeker Plan is een leverancier van een totaalpakket waarbij je volledig wordt ontzorgd van jouw verzuim. Door opleiding en jarenlange praktijkvervaring is verzuim bij Arbo Zeker Plan in goede handen. Voor verzuimbegeleiding en andere vragen kun je bij ons terecht.

Totaalpakket verzuim (incl. casemanagement én bedrijfsarts bij 2 jaar van arbeidsongeschiktheid)

Vanaf €11,63 p/mnd per werknemer voldoe je aan alle verplichtingen conform wetgeving

Meer informatie

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

justinius

De Betere Schilder verwelkomt Justin Terlouw als veelzijdige stagiair

Ondanks de roerige tijd waarin we leven, is Kwaliteitsorganisatie D...

Lees dit bericht
partnership movemove

Nooit meer bonnetjes: tankpas voor leden van De Betere Schilder

Alle erkend Betere Schilders kunnen vanaf vandaag gebruikmaken van ...

Lees dit bericht
ebo 2020 04 logo nsvp(1)

De Betere Schilder wederom sponsor Nationale SchildersVakprijs

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Kwaliteitsorganisatie De ...

Lees dit bericht