De Betere Schilder wederom sponsor Nationale SchildersVakprijs

Geplaatst op 9 juni door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder één van de sponsoren van de Nationale SchildersVakprijs. Inschrijven voor de welbekende vakprijs is vanaf vandaag weer mogelijk.

hqdefault

Kwaliteitsbewustzijn schildersbranche bevorderen

Ook in deze roerige tijden kun je je projecten weer inschrijven voor de prestigieuze Nationale SchildersVakprijs. Met deze prijs willen onze partners Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen en kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden promoten.

Als kwaliteitsorganisatie onderschrijven en ondersteunen wij dit uiteraard van harte. Daarom is De Betere Schilder voor het tweede achtereenvolgende jaar sponsor van de vakprijs voor schilders. De Betere Schilder volgt daarmee het voorbeeld van onder andere gerenommeerde partijen als Festool, Anza, Mercedes-Benz en Sikkens.

Met de verlenging van het sponsorschap bouwt De Betere Schilder verder aan de samenwerking met het Eisma's Schildersblad en de SchildersVakkrant. Eerder werd al afgesproken dat leden van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder liefst 50% korting ontvangen bij een abonnement op beide vakbladen voor schilders. Als je een abonnement neemt op één van de twee vakbladen ontvang je 30% korting op de jaarlijkse kosten.

Bekijk deze (en andere) kortingsdeals

Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgereikt bij de Nationale SchildersVakprijs:

  1. De Juryprijs  (‘de Overallprijs’)
  2. De Publieksprijs
  3. Winnaar categorie Onderhoudsschilderwerk
  4. Winnaar categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  5. Winnaar categorie Decoratie- en Restauratieschilderwerk
  6. Winnaar Klanttevredenheidspluim


De Juryprijs en de drie winnaars van de categorieprijzen worden toegekend door een vakkundige jury, afkomstig uit verschillende disciplines van het schildersvak.  De Publieksprijs wordt toegekend aan het genomineerde project dat tijdens de stemperiode in oktober het meest aantal stemmen behaalt. De Klanttevredeheidspluim wordt toegekend door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau USP Markting Consultancy.

Gedurende de nominatieperiode en rond de prijsuitreiking zullen SchildersVak.nl, Eisma’s Schildersblad, SchildersVakkrant en SchildersVAKTV ruim aandacht aan de genomineerden besteden. De ervaringen in het verleden leren dat plaatselijke en regionale media (huis-aan-huisbladen, regionale kranten, radio, televisie) graag op deze prijs inspelen. De gratis publiciteit voor jouw bedrijf is dan ook groot.

Schrijf jouw project uiterlijk in voor 1 september 2020 via het digitale inschrijfformulier.

Geschreven door
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen
Meer nieuws
easyqlimitededitionmodelleermessenset.png
Hoera, Repair Care is 35 jaar!

Repair Care heeft iets te vieren: 35 jaar toewijding aan innovatie ...

Lees dit bericht
training-smc.jpg
De Betere Schilder nu erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht