De Betere Schilder wederom sponsor Nationale SchildersVakprijs

Geplaatst op 9 juni door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder één van de sponsoren van de Nationale SchildersVakprijs. Inschrijven voor de welbekende vakprijs is vanaf vandaag weer mogelijk.

Kwaliteitsbewustzijn schildersbranche bevorderen

Dát is het doel van de vakprijs... én van De Betere Schilder

Ook in deze roerige tijden kun je je projecten weer inschrijven voor de prestigieuze Nationale SchildersVakprijs. Met deze prijs willen onze partners Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen en kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden promoten.

Als kwaliteitsorganisatie onderschrijven en ondersteunen wij dit uiteraard van harte. Daarom is De Betere Schilder voor het tweede achtereenvolgende jaar sponsor van de vakprijs voor schilders. De Betere Schilder volgt daarmee het voorbeeld van onder andere gerenommeerde partijen als Festool, Anza, Mercedes-Benz en Sikkens.

Schrijf je project in

Langdurige samenwerking met De Betere Schilder

Met de verlenging van het sponsorschap bouwt De Betere Schilder verder aan de samenwerking met het Eisma's Schildersblad en de SchildersVakkrant. Eerder werd al afgesproken dat leden van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder liefst 50% korting ontvangen bij een abonnement op beide vakbladen voor schilders. Als je een abonnement neemt op één van de twee vakbladen ontvang je 30% korting op de jaarlijkse kosten.

Bekijk deze (en andere) kortingsdeals
ebo 2020 04 logo nsvp(1)

Zes verschillende prijzen

Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgereikt bij de Nationale SchildersVakprijs:

  1. De Juryprijs  (‘de Overallprijs’)
  2. De Publieksprijs
  3. Winnaar categorie Onderhoudsschilderwerk
  4. Winnaar categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  5. Winnaar categorie Decoratie- en Restauratieschilderwerk
  6. Winnaar Klanttevredenheidspluim


De Juryprijs en de drie winnaars van de categorieprijzen worden toegekend door een vakkundige jury, afkomstig uit verschillende disciplines van het schildersvak.  De Publieksprijs wordt toegekend aan het genomineerde project dat tijdens de stemperiode in oktober het meest aantal stemmen behaalt. De Klanttevredeheidspluim wordt toegekend door het onafhankelijke marktonderzoeksbureau USP Markting Consultancy.

Gedurende de nominatieperiode en rond de prijsuitreiking zullen SchildersVak.nl, Eisma’s Schildersblad, SchildersVakkrant en SchildersVAKTV ruim aandacht aan de genomineerden besteden. De ervaringen in het verleden leren dat plaatselijke en regionale media (huis-aan-huisbladen, regionale kranten, radio, televisie) graag op deze prijs inspelen. De gratis publiciteit voor jouw bedrijf is dan ook groot.

Schrijf jouw project uiterlijk in voor 1 september 2020 via het digitale inschrijfformulier.

Schrijf je project in

Geschreven door

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

ov1 7 achtergrond.ea1ead29b4b0

Kies de juiste pomp: “Scheelt mij ruim €250,- per jaar met slechts één bedrijfswagen!”

Nu er overal kostenstijgingen plaatsvinden is het slim om gebruik t...

Lees dit bericht
cl20.037.002

Let op: gemeenten mogen zero-emissiezones invoeren

Gemeenten mogen zero-emissiezones instellen. Dit zijn gebieden waar...

Lees dit bericht
partnership wrk

Grandioze korting bij nieuwe partner in werkkleding WRK Wear

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder heeft niet stilgezeten de ...

Lees dit bericht