In 2022 hebben wij dit voor je bereikt

Geplaatst op 28 december door Nick Polm.

Het jaar 2022 was (alweer) een jaar van uitersten. Met loonsverhogingen van ruim 10%, stijgende energieprijzen en talloze veranderingen in wet- en regelgeving. Wij probeerden je natuurlijk van alles actueel te informeren. Mede hierdoor behaalden we mooie resultaten.

bezoekers3

Websitebezoek nadert honderdduizend lezers

In 2022 is deze website wederom goed bezocht. De ruim 650 aangesloten schilders (met elk hun eigen bedrijfspagina) zijn hierdoor bezocht door bijna 100.000 bezoekers. Ook de diverse nieuwsberichten trokken de nodige bezoekers.

offertes2

Buiten- en binnenschilderwerk

Naast de honderden aanvragen die opdrachtgevers via de site doen bij individuele schilders, zijn er dit jaar ook 462 offertes aangevraagd zonder voorkeur voor een schilder. De offertes (die wij kosteloos doorsturen) zijn heel divers. Van monumentale panden tot het binnenwerk van een woning.

riein2022

Veiligheid voorop

Na de succesvolle start van onze eigen RI&E, is het gebruik hiervan alleen maar gestegen. Inmiddels hebben zelfs 346 schildersbedrijven een RI&E gemaakt via ons platform. Verstandig, gezien de boetes van wel 7500,-

RI&E informatie

Mijlpaal: 650 erkend Betere Schilders

Op de valreep van 2023 behaalden we ook een ander mooi resultaat, namelijk het aantal 650 leden. Hiermee zet de jarenlange groei zich door, iets waar wij uiteraard erg trots op zijn. Ook geeft dit het team van De Betere Schilder nog meer motivatie om ook in 2023 weer mooie doelen te behalen voor de leden.

docs

Naast de al ruim 20 documenten

De schildersbranche haalde eind 2022 het NOS Journaal vanwege de loonsverhogingen van 10,3% voor medewerkers in de branche. Mede hierdoor stonden reeds getekende overeenkomsten voor 2023 onder druk. Wij maakten hier meteen handige documenten voor. Ook maakten we een normeringenboek voor zowel stuc- en schilderwerk.

Bekijk alle documenten
partners2

Graco, MoveMove en Flexschilder.nl

Het doel van deze nieuwe partnerships ligt bij het creeren van een toegevoegde waarde voor de aangesloten leden. Zo hoeven schilders nu nooit meer tankbonnen te bewaren, lopen ze geen btw-teruggaves mis en blijven ze altijd op de hoogte van verfspuit-ontwikkelingen. Daarnaast komt er in 2023 een nieuwe dienst in samenwerking met Flexschilder.nl waarmee zzp-schilders klaar zijn voor de toekomst.

Bekijk alle partners
mags

Coronaperikelen en kostenstijgingen besproken

In het digitale magazine ONS VAK bespreken we twee-jaarlijks allerlei ontwikkelingen in de schildersbranche. Dit jaar signaleerden we vele uitdagingen, waarvoor we schilders diverse handvaten geven. Ook bespraken we de toekomst van ons vak.

Bekijk de laatste editie

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

renewi foto

Strengere controles op register gevaarlijke stoffen

Arbeidsinspectie gaat strenger optreden tegen bedrijven die de regi...

Lees dit bericht
koning willem alexander 2020 03

Koning Willem-Alexander feliciteert meesterschilder met Klanttevredenheid Award

In gesprek met Koning Willem-Alexander pleitte meesterschilder Koen...

Lees dit bericht
rubyrose

Nationale SchildersVakprijs in nieuwe setting groot succes

Als trotse sponsor van de Nationale SchildersVakprijs keek De Beter...

Lees dit bericht