3 erkend Betere Schilders genomineerd voor SchildersVakprijs

Geplaatst op 7 november door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Liefst drie erkend Betere Schilders maken kans op één van de negen prijzen bij de Nationale SchildersVakprijs 2023. Stemmen uitbrengen op de projecten is al mogelijk. De prijsuitreiking staat gepland op 30 november aanstaande.

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt onder meer gesponsord door De Betere Schilder. Met deze prijs willen wij (en de organisatie van het evenement) het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Onder meer erkend Betere Schilder Ruben van der Kruis is meervoudig winnaar van de felbegeerde prijs. 

Er worden jaarlijks 6 prijzen uitgereikt bij de Nationale SchildersVakprijs:

  1. De Juryprijs  (‘de Overallprijs’)
  2. De Publieksprijs
  3. Winnaar categorie Onderhoudsschilderwerk
  4. Winnaar categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  5. Winnaar categorie Decoratie- & Restauratieschilderwerk
  6. Winnaar Klanttevredenheidspluim
ebo_2023_04_logo_nsvp_lc.png
maxresdefault

Woonboerderij Helmond (onderhoudsschilderwerk)

Thomas Schilderwerken: "Het betreft een luxe woonboerderij met een aangebouwde inpandige garage. Wij mochten al het buitenschilderwerk uitvoeren. De opdrachtgever wilde een moderne, rustige kleur passend bij de bouwstijl van het pand. Om de kleur te bepalen, hebben we in totaal zes verschillende kleurstalen gezet aan de gevelkozijnen en samen met de klant de uiteindelijke kleurstelling gekozen. De beglazingsafdichting van de woning is vernieuwd in grijs en zwart. Na diverse houtrotreparties is alles machinaal teruggeschuurd tot korrel 500/600. Voor een optimale vloeiing is met een gesiliconiseerde verf met de kwast geschilderd (2,5 beurt)."

Stem hier op dit project
maxresdefault

Woonhuis Linquenda (onderhoudsschilderwerk)

Jack de Jager & Zn Schilderwerken: "Het uitvoeren van buitenschilderwerk aan een prachtig, monumentaal pand te Molenhoek. Het doel van deze opdracht was het behoud en het versterken van de esthetische en historische waarde van het pand door het bijwerken van sauswerk aan de gevels, het schilderen van gevelluiken en al het overige houtwerk. In 2015 hebben wij voor het eerst onderhoud verricht aan deze woning (buitengevels zijn toen voorzien van een nieuw dampdoorlatend verfsysteem, oude verflagen op de kozijnen zijn vervangen en houtrotsanering van de luiken). Hierdoor hadden wij een goede basis en konden nu de puntjes op de ‘i’ zetten."

Stem hier op dit project
maxresdefault

Luxe nieuwbouwvilla (nieuwbouw & renovatie)

De Vakbroeders: "De opdracht die wij kregen was om deze prachtige, luxe nieuwbouwvilla tot in de puntjes binnen af te werken. Het werk omvatte alle nieuw gestucte wanden, plafonds en het houtwerk. Tevens hebben wij verschillende wanden behangen met exclusieve wandbekleding. In totaal moesten wij 1.300 vierkante meter aan gestucte wanden en plafonds afwerken. Na een goede voorbehandeling hebben wij deze oppervlakken gespoten, maar ook op het houtwerk hebben wij de meeste verf middels spuitapplicatie aangebracht. Dit geeft een extreem gladde en strakke afwerking."

Stem hier op dit project
Geschreven door
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht