De Betere Schilder verwelkomt Justin Terlouw als veelzijdige stagiair

Geplaatst op 7 oktober door Nick Polm.

Ondanks de roerige tijd waarin we leven, is Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder een 2e-jaars stagiair rijker: Justin Terlouw . Justin gaat zich voornamelijk bezighouden met social media, SEO en sales. We stellen de 20-jarige stagiair graag voor in een kort gesprek.

Heel divers en leerzaam

Vanaf 2019 studeert Justin aan de ROC Mondriaan in Den Haag voor de opleiding als Junior Accountmanager. "De werkzaamheden zijn erg divers en dat maakt het leuk om hier te werken. Ik krijg veel vrijheid om van alles te doen en daardoor leer ik (met goede begeleiding) een hele hoop. Het belangrijkste beheers ik, maar er is altijd ruimte om mij verder te ontwikkelen." 

Justin over het werken met schilders: "Schilders zijn positief eigenwijs, maar heel loyaal is mij opgevallen. Je moet echt wat te bieden hebben en hen daarvan overtuigen, volledig terecht natuurlijk!
Ik ben al enkele maanden werkzaam en ik vind het een super leuk bedrijf om te werken. Ik heb een goede relatie met Rob en Nick en dat maakt het werken erg leuk. De markt is complex, maar dat maakt het wel uitdagend en leuk." 

"Ik moet zeggen dat de schildersbranche mij heel erg aanspreekt. Mijn toekomstplannen zijn op dit moment mijn opleiding af te ronden en HBO Commerciële Economie te gaan doen. Ik wil daarna internationaal accountmanager worden. Wellicht dat dit wel in de schildersbranche kan. Maar voor nu geniet en leer ik ervan om dagelijks met schilders te spreken en De Betere Schilder te zien groeien."

Wij wensen Justin uiteraard een hele leuke en leerzame stage toe bij De Betere Schilder!

Meer nieuws
houtreparatieraamkozijn.jpg
Meest gestelde vragen: Wet kwaliteitsborging

Hey erkend Betere Schilders! De Wet kwaliteitsborging is in werking...

Lees dit bericht
ontwerpzondertitel.gif
UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een un...

Lees dit bericht
Medewerker heeft recht op 2.500,- trainingsvergoeding via Mijn Carrière

Ook in 2024 kunnen alle medewerkers uit de bedrijfstak schilders-, ...

Lees dit bericht