De Betere Schilder lanceert nieuwe website

Geplaatst op 11 december door Nick Polm.

De nieuwe website zit boordevol slimmigheden en is volledig ingericht naar de nieuwe huisstijl van de kwaliteitsorganisatie.

Met ruim 140.000 bezoekers per jaar was de website van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder niet toe aan vernieuwing zou je denken. Nick Polm van De Betere Schilder verklaart waarom er dan toch een splinternieuwe website is ontworpen. Polm: "De vorige website werd inderdaad zeer goed bezocht, maar om dat vast te houden moet je blijven vernieuwen. Daarnaast heeft De Betere Schilder sinds 30 oktober een volledig nieuwe huisstijl. Veel frisser, moderner en vooral duidelijker. Dat laatste is meteen de grootste reden om zowel het logo als ook de website te vernieuwen. Het is iedere bezoeker nu meteen duidelijk dat De Betere Schilder een keurmerk van en voor echte vakschilders is."

Nick Polm vervolgt: "Het is duidelijk dat een drukwerkende schilder zijn dagelijkse nieuws over het algemeen op de smartphone bekijkt. Daarom is de website optimaal ingericht voor weergave op mobiele apparaten. We merkten in 2018 al dat meer dan de helft van de bezoekers dit deed op een mobiel apparaat. Dus is het enorm belangrijk hier rekening mee te houden."
Tekst gaat verder onder de afbeelding

De website, gemaakt door RB-Media uit Breda, bevat naast een uitgekiende gebruiksvriendelijkheid ook verschillende slimmigheidjes. Zo kan iedere bezoeker kiezen op de hoogte te blijven via notificaties. Dit kun je onder elk nieuwsbericht aangeven. Polm: "Een optimale manier om altijd up-to-date te blijven, zonder dagelijks schildernieuws op te zoeken."

Ook kan de een opdrachtgever gemakkelijk tot drie schildersbedrijven opvragen voor een offerte. De aanvragen worden vervolgens automatisch en kosteloos doorgestuurd naar erkend Betere Schilders. "Een mooie gratis service en met name welkom in de wintermaanden," aldus Polm.

 

Veel surfplezier namens het team van Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder!

Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht