UNIEK: Certificering verfspuiterbedrijven gelanceerd!

Geplaatst op 10 april door Nick Polm.

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder lanceert per direct een unieke en exclusieve certificering voor verfspuiters in Nederland. De certificering bevat onder meer een doorlopende training voor deelnemende bedrijven en biedt opdrachtgevers zekerheid en kwaliteit. Naast het bekende keurmerk voor schildersbedrijven, kunnen opdrachtgevers vanaf nu terecht bij bewezen vakkundige verfspuiters.

ontwerpzondertitel.gif

Zekerheid en vertrouwen bij de verfspuitklus

Nick Polm van De Betere Schilder: “De markt voor spuitwerk groeit enorm. Nadelige gevolgen hiervan zijn prijsstunters en de verwatering van kwaliteit. Daarnaast zegt het niveau van een vakschilder niets over het niveau van zijn verfspuitwerkzaamheden. Alleen verfspuiters die de training met goed gevolg doorlopen, kunnen de certificering bemachtigen.” Opdrachtgevers zijn dankzij de certificering verzekerd van kwaliteit, ondersteuning bij geschillen en jarenlange garantie en service.

Certificeringstraining

De training is voor gevorderde verfspuiters en zorgt ervoor dat men uitgroeit tot expert. De training is derhalve niet bedoeld voor startende verfspuiters.
Een impressie en uitleg over de training en certificering:

maxresdefault

Extra voordelen

En 180 euro korting per jaar als lid van De Betere Schilder

Polm vervolgt: “Als extra bijkomstigheid krijgen gecertificeerde bedrijven specifieke algemene voorwaarden voor spuitwerkzaamheden, een servicecontract voor spuitapparatuur (incl. leenpomp) én kunnen ze per direct geld verdienen met hun spoelwater. Ook kunnen ze uiteraard profiteren van alle andere voordelen van De Betere Schilder, zoals de eigen RI&E.”

Meer informatie
Meer nieuws
training-smc.jpg
De Betere Schilder officieel erkend opleider: gesubsidieerd wrappen en spuiten

Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder is door Stichting Mijn Car...

Lees dit bericht
nsvp2024.png
Inschrijven voor Nationale SchildersVakprijs weer mogelijk

Vanaf vandaag kunnen schilders met hun project weer meedingen naar ...

Lees dit bericht
19f546_ultra-1095-xt_app-6.jpg
GRACO Xtreme TORQUE lijn gelanceerd, alle specs!

De gloednieuwe XT-lijn van Graco is op de FARBE-beurs gelanceerd en...

Lees dit bericht