Veelbelovende voorselectie Nationale SchildersVakprijs

Geplaatst op 12 oktober door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Zoals elk jaar zijn er ook nu weer projecten geselecteerd die kans maken op de Nationale SchildersVakprijs. Begin november maakt de vakjury bekend welke 9 projecten zijn genomineerd voor de hoofdprijzen. Bekijk de geweldige projecten!

img_6819.jpeg

6 projecten van erkend Betere Schilders

Van de geselecteerde projecten zijn er zes te zien van erkend Betere Schilders. Het project dat te zien is op de afbeelding is bijvoorbeeld van de aangesloten schilder 'Glas- en Schilderwerken Piet Verhoeven'.

"Maar alle projecten verdienen de aandacht. De één-voor-één prachtige projecten zijn ware visitekaartjes voor ons mooie schildersvak. Dit is dan ook de reden dat De Betere Schilder deze vakprijs al jaren sponsort. Wij geven graag aandacht en erkenning aan puik schilderwerk, de Nationale SchildersVakprijs doet niet anders," aldus Nick Polm van De Betere Schilder.
Tip: zie ook de video onderaan dit bericht.

Bekijk alle projecten

Prijsuitreiking in Hengelo

De Nationale SchildersVakprijs werd vorig jaar met overtuiging gekaapt voor Schildersbedrijf Witteveen uit Nunspeet. Wilfred Witteveen en John van den Hoek en hun mannen wonnen de categorie Onderhoudsschilderwerk én de Overall-juryprijs. Dit deden ze met Vereenigingsgebouw Stork in Hengelo. Laat dat nu de locatie zijn waar wij dit jaar de SchildersVakprijzen uitreiken en wel op dinsdag 29 november.

Ondertussen buigt de vakjury zich over de lastige taak om uit al deze voorgeselecteerde projecten negen nominaties te kiezen en op locatie te beoordelen in de drie categorieën:

  • Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Decoratie- & Restauratieschilderwerk.

Bekijk waarom Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder de Nationale SchildersVakprijs al jaren sponsort!

maxresdefault
Geschreven door
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad
SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen
Meer nieuws
De Betere Schilder wederom sponsor Nationale SchildersVakprijs

Voor het tweede achtereenvolgende jaar is Kwaliteitsorganisatie De ...

Lees dit bericht
WIN: Volledige wrapping van jouw schildersbus

Kan jouw schildersbus ook wel een likje verf gebruiken? Doe mee met...

Lees dit bericht
SGA Vakdagen gaan definitief door

De Schilder- Glas- en Afwerkingsvakdagen in de Evenementenhal in Go...

Lees dit bericht