Veelbelovende voorselectie Nationale SchildersVakprijs

Geplaatst op 12 oktober door SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad.

Zoals elk jaar zijn er ook nu weer projecten geselecteerd die kans maken op de Nationale SchildersVakprijs. Begin november maakt de vakjury bekend welke 9 projecten zijn genomineerd voor de hoofdprijzen. Bekijk de geweldige projecten!

img_6819.jpeg

6 projecten van erkend Betere Schilders

Van de geselecteerde projecten zijn er zes te zien van erkend Betere Schilders. Het project dat te zien is op de afbeelding is bijvoorbeeld van de aangesloten schilder 'Glas- en Schilderwerken Piet Verhoeven'.

"Maar alle projecten verdienen de aandacht. De één-voor-één prachtige projecten zijn ware visitekaartjes voor ons mooie schildersvak. Dit is dan ook de reden dat De Betere Schilder deze vakprijs al jaren sponsort. Wij geven graag aandacht en erkenning aan puik schilderwerk, de Nationale SchildersVakprijs doet niet anders," aldus Nick Polm van De Betere Schilder.
Tip: zie ook de video onderaan dit bericht.

Bekijk alle projecten

Prijsuitreiking in Hengelo

De Nationale SchildersVakprijs werd vorig jaar met overtuiging gekaapt voor Schildersbedrijf Witteveen uit Nunspeet. Wilfred Witteveen en John van den Hoek en hun mannen wonnen de categorie Onderhoudsschilderwerk én de Overall-juryprijs. Dit deden ze met Vereenigingsgebouw Stork in Hengelo. Laat dat nu de locatie zijn waar wij dit jaar de SchildersVakprijzen uitreiken en wel op dinsdag 29 november.

Ondertussen buigt de vakjury zich over de lastige taak om uit al deze voorgeselecteerde projecten negen nominaties te kiezen en op locatie te beoordelen in de drie categorieën:

  • Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk
  • Onderhoudsschilderwerk
  • Decoratie- & Restauratieschilderwerk.

Bekijk waarom Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder de Nationale SchildersVakprijs al jaren sponsort!

Geschreven door

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

SchildersVakkrant & Eisma's Schildersblad

Dé vakmedia voor schilderend Nederland. Via ww.schildersvak.nl, de SchildersVakkrant en het Eisma's Schildersblad worden schildersbedrijven op de hoogte gehouden van nieuws en ontwikkelingen in de schildersector.

30% of 50% korting voor erkend Betere Schilders

Erkend Betere Schilders krijgen 30% korting op een jaarabonnement op één van de twee vakbladen en liefst 50% korting bij een abonnement op beide vakbladen. 
Je kunt gebruikmaken van de deal door te bellen met 088-266648, houd je lidnummer van ons bij de hand. (staat op je facturen)

Bekijk de abonnementen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws van de Betere Schilder?

Nee
Ja

Meer nieuws

Meeste schilders vinden duurzaamheid belangrijk

De meeste schilders vinden hun manier van werken prima, en zijn wat...

Lees dit bericht

De Betere Schilder lanceert nieuwe website

De nieuwe website zit boordevol slimmigheden en is volledig ingeric...

Lees dit bericht

Zelfstandige schilders blijven bij BPF

Het gerechtshof in Den Haag heeft bepaald dat zelfstandig schilders...

Lees dit bericht