Veelgestelde vragen

Op elke vraag hebben wij een vlekkeloos antwoord!

Wat is de toegevoegde waarde voor mijn schildersbedrijf als ik mij aansluit?

De toegevoegde waarde is in drie delen op te splitsen:

  1. IJzersterk keurmerk & juridische kracht
   Als erkend Betere Schilder onderscheid je je van anderen en biedt je opdrachtgevers zekerheid en vertrouwen. Je kunt ook nog eens méér vragen dan een niet-erkend bedrijf. Daarnaast staan wij achter je in geval van (ontrechte) claims en geschillen en niet betalende opdrachtgevers, kortom een perfect klankbord!
  2. Alle schilder-gerelateerde info en ondersteuning
   Altijd op de hoogte van én hulp bij de steeds veranderende wet- en regelgeving, btw-regels, milieu-eisen, personeelsbeleid, etc.. Ook ontvang je gratis offerte-aanvragen, klantreviews en maak je een eigen RI&E. Tot slot heb je de beschikking over talloze documenten én algemene voorwaarden.
  3. Sterke partnerdeals
   Denk aan forse kortingen op verzekeringen, trainingen, diverse vakmedia, calculatiesoftware, verfafval en het huren van materieel. Bekijk al onze samenwerkingen.


Als prettige bijkomstigheid help jij met een lidmaatschap automatisch mee aan een sterker schildersvak en maak je een vuist tegen oneerlijke concurrentie!

Kortom; schrijf je vandaag nog in!

 

Is het een vast lidmaatschapsbedrag of omzetgerelateerd?

Mits jouw bedrijf in aanmerking komt voor de erkenning van De Betere Schilder kun je lid worden voor slechts €359,- per jaar excl. btw. Dit bedrag geldt voor zowel zzp'ers als werkgevers. Je betaalt geen extra kosten over je omzet of andere lidmaatschappen of verplichtingen.
Wel zo eerlijk en transparant!

Is De Betere Schilder er ook voor werkgevers?

Ja zeker, De Betere Schilder heeft speciaal voor werkgevers een pakket diensten en services die het moderne schildersbedrijf compleet ontzorgen.
Zo zijn er diverse tools ontwikkeld en is er een uitgebreide kennisbank. Ook vaktechnische en veiligheidstrainingen behoren tot de mogelijkheden.

Heb je een andere vraag?

Wij beantwoorden hem graag!

Heb je een andere vraag over het keurmerk, het lidmaatschap of over uitgevoerd schilderwerk? Neem gerust contact met ons op!