Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Schilders in Emmen

Het schildersbedrijf in Emmen is erkend en vakkundig

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf in Emmen, maar vind u het lastig de juiste schilder te kiezen voor het schilderwerk aan uw woning of pand?

Het huis is voor veel mensen hun kostbaarste bezit. Tijdig onderhoud laten plegen is dus belangrijk. Duurzaam en vakkundig aangebracht schilderwerk is ook van groot belang. Zo hoeft u minder snel het lakwerk weer te onderhouden en tevens bespaart u hiermee onnodige kosten vanwege bijvoorbeeld houtrot. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en behoudt uw woning in Emmen beter zijn waarde.

De aangesloten schildersbedrijven in omgeving Emmen zijn voor u de juiste keuze in uw zoektocht naar een erkend en betrouwbaar schildersbedrijf uit Emmen.

Wilt u liever niet zelf kiezen? Ook dat kan, vraag in dat geval hier een offerte aan en dan zoeken wij een erkende schilder voor u uit.

 • Emmen Schilderwerken Gevestigd in Emmen Gemiddelde klantbeoordeling: 8,8 Lees Meer
 • Reflex Paint Schilderwerken Gevestigd in Emmen Lees Meer
 • Bakker Schilderwerken Gevestigd in Klazienaveen Gemiddelde klantbeoordeling: 8,9 Lees Meer
 • Schildersbedrijf Lambers Gevestigd in Klazienaveen Lees Meer
 • Roseboom Schilderwerken Gevestigd in Dalen Gemiddelde klantbeoordeling: 8,8 Lees Meer

De erkende schilders in Emmen voldoen aan toelatingseisen

Door De Betere Schilder erkende schilders in Emmen en omgeving staan voor zekerheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Als kwaliteitsorganisatie houden wij dit strak in de gaten. Alle door erkende vakschilders bieden jarenlange garanties, vakkundig schilderwerk en uitstekende klantenservice. Schildersbedrijven in Emmen hanteren tevens het lage BTW-tarief van 9% op het schilderwerk indien de te schilderen woning ouder dan twee jaar is. Het nieuw laten schilderen van uw huis in Emmen kan nu dus lekker voordelig.

Wanneer uw huis in Emmen schilderen?

Of u nu het buitenschilderwerk, het binnenschilderwerk of zelfs houtrot wilt laten aanpakken, met een erkend Betere Schilder kan het allemaal en tevens is het voor u de meest duurzame oplossing. Nadat een erkende schilder langs is geweest zullen uw wanden, gevels, muren, kozijnen en plafonds er weer strak en fris uitzien. Het schildersbedrijf in Emmen kan u natuurlijk ook helpen met het behangen van uw muren, kleur adviezen en het plaatsen van glas.

Het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis, zoals kozijnen, deuren en de voor- en achtergevel dienen eens in de drie tot vier jaar bijgewerkt te worden. Het schilderwerk aan het interieur van uw woning, zoals plafonds, muren, vensterbanken en trappen dient gemiddeld eens in de vijf tot zeven jaar gedaan te worden.
Constateert u scheurtjes in het schilderwerk, blaasjesvorming, of bladdert de verf af? Het is belangrijk dat u dan zo spoedig mogelijk een schilder uit Emmen te benaderen. Zo kunt u voorkomen dat er bijvoorbeeld hout of betonrot ontstaat en krijgt u niet te maken met onverwachte en hoge onderhoudskosten

Schildersbedrijf Emmen heeft uitstekende garantie

Als u net uw huis is Emmen heeft laten schilderen dan wilt u er natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. U wilt uiteraard niet voor onverwachtse kosten komen te staan. Door De Betere Schilder erkende schilders in en om Emmen voldoen aan hoge kwaliteitseisen waardoor u een uitstekend eindresultaat kan verwachten. Mocht er onverhoopt na verloop van tijd toch iets niet helemaal naar uw wens zijn, kunt u bij De Betere Schilder terecht voor een uitstekende garantie en klachtenregeling. Zo kunt u met gerust hart uw sleutel afgeven aan een schilder in Emmen.

Zoekt u niet naar een schildersbedrijf in Emmen? Bekijk het aanbod van schilders in bijvoorbeeld Groningen, Leeuwarden of Zwolle

Offerte aanvragen

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

 • Getoetste schilders
 • Jarenlange garantie
 • Klachtenprocedure
 • Klanttevredenheid: 9,0
 • 9% BTW-tarief
 • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen