Menu
Offerte aanvragen
De Betere Schilder – het erkende keurmerk voor schilders
Zoek een erkend Betere Schilder bij u in de buurt (bv. Breda of 4821AA) Zoek een Betere Schilder (bv. 4821AA)

Zeegelaar Schilderwerk 87

Deel je ambacht - Inspireer verandering!

8.7 0
Over ons

Amsterdams Schildersbedrijf

Als schildersbedrijf in Amsterdam voelen we ons bevoorrecht. We houden van de stad Amsterdam en van het ambacht van ons vak. We verzorgen het schilderwerk voor o.a. scholen, kantoren, VvE’s, gemeentes, particulieren, vastgoedonderhoud en aannemersbedrijven. Wij zijn werkzaam in heel Amsterdam. Van Amsterdam-Noord tot Zuid, van Amsterdam-Oost tot West, maar ook in het centrum. Geen schildersklus is ons te gek.

Grachtenpanden schilderen
Oude statige grachtenpanden van Amsterdam vragen om een speciale schildertechniek. We voeren zowel binnenschilderwerk als buitenschilderwerk uit als ook schadeherstel zoals bij lekkage-, vocht-, inbraak-, en brandschade en nieuwbouw. Ook kun je ons inhuren als winterschilder. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Beste producten
We werken met de beste producten en zijn op de hoogte van nieuwste ontwikkelingen. We geven op het buitenschilderwerk 6 tot 8 jaar garantie. Een positieve omgang met de klanten staat hoog in het vaandel bij ons als schildersbedrijf. Onze klanten zeggen dat wij goede inzichten hebben en gedegen advies geven over de werkzaamheden die verricht moeten worden.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? 
Neem dan contact met ons op!

Een erkend Betere Schilder biedt u veel voordelen

  • Getoetste schilders
  • Jarenlange garantie
  • Klachtenprocedure
  • Klanttevredenheid: 9,0
  • 9% BTW-tarief
  • Gedeponeerde voorwaarden
Bekijk alle voordelen