Weda Schilders Vastgoed Onderhoud

Weda Schilders Vastgoed Onderhoud

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Spuitwerk Stucwerk

Over Weda Schilders Vastgoed Onderhoud

Het moet goed zijn en er goed uit zien!
Ons streven is een toonaangevend bedrijf te zijn op het gebied van totaalonderhoud van woningen en bedrijfspanden. Daarbij draait het om twee zaken: de kwaliteit en duurzaamheid van ons werk en het uiterlijk van het pand. Het moet goed zijn en er goed uit zien.

Vak- en veiligheidsdiploma’s
De mensen van Weda hebben allemaal een gedegen vakopleiding achter de rug. U verwacht niet anders. Via Savantis en ESPEQ volgen zij praktijkgerichte beroepsopleidingen voor schilderwerk en afbouw. Weda levert trouwens zelf ook leermeesters om aankomende schilders te begeleiden.

Veiligheid
Veiligheid voor personeel vraagt om continue aandacht. Daarom investeren wij in solide werkmaterialen zoals hoogwerkers en steigers. Bovendien volgen onze mensen allemaal opleidingen voor EHBO en BedrijfsHulpVerlening (BHV). Verder beschikken we over het Veiligheid & Milieu Certificaat voor Aannemers (VCA). Dit certificaat garandeert een vastomlijnd veiligheidsniveau van scholing en werken. Veiligheid heeft dus altijd onze hoogste aandacht.

Milieuvriendelijk en duurzaam schilderen
Veiligheid voor het milieu is verantwoordelijkheid nemen. We gebruiken duurzame materialen (vooral verf) die het milieu minimaal belasten. Verven op waterbasis in plaats van alkydbasis (oliebasis) voorkomen dat onze mensen en u ongezonde dampen inademen. Verder zorgen we voor een goede afvalverwerking. Uiteraard zijn wij aangesloten bij de FOSAG-brancheorganisatie.

Een afspraak is zo gemaakt
Staat u op het punt een schildersbedrijf in te schakelen? Neemt u dan in ieder geval contact op met Weda Schilders. Wij leveren niet alleen goed werk, maar houden ook rekening met de situatie bij u thuis, zorgen voor veiligheid tijdens het werk en gaan milieuvriendelijk te werk. Kortom, Weda Schilders is een bedrijf dat staat voor zijn werk.

Weda Schilders Vastgoed Onderhoud

Castricummer werf 31,
1901 RV Castricum
Vraag een offerte aan