Schilderwerken de Kruyf

Schilderwerken de Kruyf

Behangwerk Binnenwerk Buitenschilderwerk Decoratieschilderwerk Glaszetten Houtrotreparatie Kleuradvies Restauratiewerk Spuitwerk

Over Schilderwerken de Kruyf

Schilderwerken de Kruyf is een middelgroot  bedrijf met meer dan 30 jaar schilderervaring. De hiernaast genoemde werkzaamheden voeren wij onder hoge service en kwaliteitsnormen uit, bij zowel particulieren, overheden, zorg, monumentenzorg als in de zakelijke sector.


Test ons zelf en verbaas u over ons enthousiasme, ook voor de kleine klus. Bij schilderwerken de Kruyf staan service en kwaliteit boven aan de ladder.  U ontvangt bij ons een duidelijke (vrijblijvende) offerte van onze schilder- en/of glaswerkzaamheden. Tevens bieden wij offertes aan voor planmatig onderhoud voor de komende 10 jaar. Hoewel ons hoofdkantoor in Drenthe gevestigd is, reikt ons werkgebied tot ver daarbuiten. Afstand is voor ons geen bezwaar.  


 


Verf- en behangwinkel


Naast ons schildersbedrijf zijn we ook actief als verf- en behangwinkel.
In onze verfwinkel een compleet assortiment voor de doe-het-zelver. Naast professionele verf en saus, ook behang, scan, kit, producten van Alabastine en Bison en nog veel meer…


10 tot 30% korting op (muur)verf. Direct leverbaar in elk gewenste kleur.
 Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u behoefte aan meer informatie, neem gerust telefonisch contact met ons op of bezoek onze website.

Schilderwerken de Kruyf

Nijverheidsweg 35,
7991 CZ Dwingeloo
Vraag een offerte aan