Schildersbedrijf van de Weert

Schildersbedrijf van de Weert

Buitenschilderwerk Glaszetten Behangwerk Binnenwerk

Over Schildersbedrijf van de Weert

Schildersbedrijf v.d. Weert is opgericht in 1921 en is tot 2006 overgegaan van vader op zoon en is gevestigd in Zeist.
De werkzaamheden van schildersbedrijf v.d. Weert, op het gebied van schilderwerk, liggen voornamelijk bij binnen- en buitenschilderwerk van woningen, bungalows, kantoren en bedrijfspanden.
Schildersbedrijf van de Weert heeft als doel om hoogwaardig schilder-, behang- en glaswerk te leveren tegen een goede prijs.


 


Wie ben ik?


Mijn naam is Elwin Foekema, ik ben begonnen als leerling schilder in de vakanties bij schildersbedrijf v.d. Weert in 1991. In die begin periode heb ik mijn vaktechnische- en ondernemers opleidingen gedaan en in 2002 kreeg ik de kans om als VOF mede-eigenaar te worden van het bedrijf samen met mijn voormalige werkgever Gijs v.d. Weert. Sinds 2006 ben ik volledig eigenaar van het schildersbedrijf. Op dit moment heb ik geen eigen personeel, wel kan ik gebruik maken van collega’s, die uiteraard dezelfde hoge schilders standaard aanhouden. Mijn werkterrein ligt ongeveer in en rond Zeist.. Ik denk graag met u mee over de representatieve uitstraling die uw pand kan krijgen of de kleur die uw interieur weer fris maakt.

Schildersbedrijf van de Weert

Brugakker 1027,
3704 KV Zeist
Vraag een offerte aan